0.4 C
Alajärvi
tiistai 27.2.2024
MAINOS

Rukousta oppimassa

Rukoileminen on helppoa, vaikeaa ja vaikuttavaa.  Rukous on kristitylle vahva mahdollisuus, jossa riittää jatkuvasti oppimista.

Lauantaina 3.2. klo 13 kokoonnutaan Alajärven seurakuntatalolla tutkimaan esirukousta, rukouspalvelun periaatteita ja rukouksen painopistettä. Aiheeseen johdattelijana on vaasalainen psykoterapeutti Saara Kinnunen.

MAINOS

Väliajan jälkeen pohditaan, miten nykyajassa voimme tukea lasten uskon kasvua kun uskontokasvatus on yhä enemmän perheen vastuulla. Miten johdatella lasta rukouksen maailmaan niin että rukouksesta tulee luonnollinen osa hänen elämäänsä.

Saara Kinnunen on toiminut perheneuvojana Vaasan seurakuntayhtymässä ja kirjoittanut lukuisia kasvatukseen, perheeseen ja sielunhoitoon liittyviä kirjoja.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät