-0.3 C
Alajärvi
perjantai 12.4.2024
MAINOS

Takaisin Soiniin

Astuessani Marianne Åkermanin uuteen työtilaan, avautuu eteeni pieni kaunis huoneisto, joka toivottaa tulijan tervetulleeksi kodikkaalla sisustuksellaan.

Yrittäjä Marianne Åkerman on toiminut parturi-kampaajana yhteensä 39 vuotta. Ensin Seinäjoella ja sitten Soinissa 25 vuotta, minkä rupeaman jälkeen tuli ajatus muuttaa maisemaa ja tehdä jotain muutakin tässä elämässä.

MAINOS

Vuosi vierähti Seinäjoella, mutta sitten tuli jo paluumuuton aika. Niinhän se taitaa olla kuten sanonta kuuluu, että ihminen voi lähteä Soinista mutta Soini ei lähde ihmisestä.

Mariannen mielestä soinilaiset ovat mukavia ja välittömiä ihmisiä, jollaisia ei tunnu olevan muualla. Mökkiläisetkin ovat usein kertoneet hänelle, että heillä on aina tosi tervetullut olo, kun tulevat kesälomaa viettämään Soiniin. Samoin Marianne koki nyt paluunsa erittäin tervetulleeksi, jopa useita paluupyyntöjä oli tullut.

Sen verran palveluun on tullut muutoksia, että Parturi Naukku tekee nyt vain hiusten leikkauksia, ripsien ja kulmakarvojen värjäyksiä ja jonkin verran hiusten värjäyksiä. Näin asiakkaiden on mahdollisuus päästä nopeammin parturiin.

Aiemmin kun hän teki myös permanentteja, ajat venyivät liian kauaksi, kun asiakkaita oli runsaasti.

Aikoja voi Naukulta varata tiistaista lauantaihin osoitteessa Mäkikuja 2 A 4, mikä sijaitsee JS Pintaa vastapäätä, aivan Soinin keskustassa.

Leila Peura

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät