Tahko vei pisteet Kitrolta

Tahko vei mukanaan pisteet Kitrolta. Kuva: Jani Vuorela.

Alajärven Ankkurien pesiskausi avattiin äitienpäivänä Kitrolla, kun Hyvinkään Tahko kävi vierailulla. Ankkureilla oli tilanteiden rakentelu vaikeaa läpi ottelun. Tahko vie ottelun nimiinsä 0-1 (0-3, 1-1).

Ankkureiden osalta ensimmäinen jakso oli sisäpelin osalta vaikeaa, mutta Tahkolla kulki. Ankkurit ei kolmessa ensimmäisessä vuorossa saanut kolmostilanteita laisinkaan, mutta Tahko rakensi niitä liukuhihnalla.

MAINOS

Jakson hahmona häärii Tahkon Sasu Toikka, joka iski toisessa vuorossa kaksi juoksua kotiuttamalla Samu Kyhyräisen ja Jesse Eskelisen. Kolmannessa vuorossa Toikka löi Tahkon 3-0 johtoon kotiuttamalla Teemu Nurmion.

Ankkurit sai neljännessä vuorossa ensimmäisen kolmostilanteensa, mutta Juho Ihamäki ei onnistunut mailan varressa. Jakso merkittiin Tahkon 0-3 voittoon. Kolmostilanteet merkittiin jaksossa Tahkolle selvästi lukemin 13-1.

Toisella jaksolla Tahko siirtyi 0-1 johtoon ensimmäisen vuoron aloittavalla ja jälleen asialla on Sasu Toikka, joka kotiutti Eskelisen. Ankkurien toinen jakso alkoi myös hyvin, kun tuli useampi kotiutustilanne.

Yksi onnistuminen nähtiin, kun Petteri Kortelainen kotiutti kumuralla Joona Peltokankaan. Jakson toisessa ja kolmannessa vuorossa molemmat joukkueet pelasi loistavaa ulkopeliä ja tilanteet jäi lähes nolliin.

Ratkaisevan vuoron aloittavalla Tahko sai painetta päälle rakentamalla palottoman ajon. Ankkurien takatilannepuolustaminen Elmeri Iivosen johdolla kuitenkin toimi ja Tahko jäi nollille. Ankkurien tilanteiden rakentelu ontui ratkaisevassa vuorossa ja jakso tasattiin lukemin 1-1.

Koko ottelun voitto Tahkon nimiin jaksoin 0-1 (0-3, 1-1).

Seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 17.5 kelllo 18 ja silloin vastassa on Pattijoki. 80-vuotias Alajärven Sähkö tarjoaa otteluun ilmaisen sisäänpääsyn.

MAINOS
Exit mobile version