MAINOS

Kesä toi ruuhkat katsastusasemalle

Kesällä katsastusasemalla pitää kiirettä, joten olitpa liikkeellä millaisella menopelillä tahansa, kannattaa varata aika!

Kesä on katsastuksessa vilkkainta aikaa. FinnKatsastukselta Alajärveltä muistutetaan, että kannattaa aina varata aika katsastukseen ajoissa, sillä väkeä on nyt niin paljon liikkeellä, ettei jonottamallakaan pääse katsastukseen välttämättä saman päivän aikana.

Ajan voi näppärästi varata kotisivujen kautta tai pirauttaa tiskin ajanvaraukseen. Puhelimen päässä ollaan ja autoja katsastetaan maanantaista perjantaihin kello 9-17.

MAINOS

Jos katsastuksella on kiire ja netistä ei löydy vapaita aikoja, kannattaa pirauttaa ja kertoa tilanteesta, niin se yritetään järjestää.

Kuorma-autojen ja muiden raskaiden ajoneuvojen katsastusten ajanvaraus tapahtuu aina puhelimitse. Raskaille ajoneuvoille FinnKatsastuksella on myös jarrusovitukset, rajoitin- ja piirturitarkastukset.

Myös omistajanvaihdokset, vakuutukset ja autojen ja veneiden rekisteröinnit onnistuvat helposti. Asiakkaille on aina tarjolla tuoretta kahvia, pikkuleipiä ja myös virkistävää mehua. Lasten ihmetykseksi katsastusasemalla kasvaa tikkaripuu, jonka hedelmiä lapsille tarjotaan.

MAINOS
Exit mobile version