-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Alajärvellä pop-konsertti paikallisin voimin

Alajärven Nuorisoseuralla järjestettiin vuosi sitten ensimmäistä kertaa aivan paikallisin voimin toteutettu konsertti, joka sai huiman suosion. Aivan kaikille ei tainnut edes istumapaikkaa salista löytyä, mutta se ei haitannut tunnelmaa, vaan saatu palaute on ollut todella positiivista.

Koska tilausta tuntuu olevan, ei hyvää ajatusta haudattu vaan uusi, viimevuotista ehkä hiukan rokahtavampi konsertti on harjoiteltu syksyn aikana ja on valmis esitettäväksi jälleen Isänpäivän aattona, lauantaina 8.11. kello 19 alkaen Nuorisoseuran talolla.

MAINOS

– Kannattaakin ottaa isä ja vaari mukaan ja lähteä paikalle koko perheen voimin, kertovat Nuorisoseuran puolesta tapahtumaa järjestämässä olevat Antti Nelimarkka ja Tommi Vainio. – Ja kannattaa tulla ajoissa paikalle, että saa istumapaikan!

Ennen konserttia noin kello 18.30 on tarjolla pullakahvit, jotka sisältyvät tapahtuman kymmenen euron hintaiseen sisäänpääsymaksuun.

Konsertin esiintyjäjoukko on sama kuin viime vuonna, eli solisteina toimivat Antti Nelimarkka ja Virve Leppäaho. Mainio AMS -bändi heidän taustalleen on koottu kitarassa vaikuttavista Tero Kalliomaasta ja Hannu Siirtolasta, rumpali Jari Erkkilästä ja bassoa soittavasta Tommi Vainiosta.

Konsertti on kestoltaan noin tunti ja 15 minuuttia. Sen ohjelmisto koostuu covereista, joita on niin rokahtavampaan makuun kuin rauhallisemmastakin menosta pitäville. Vanhin kappale on vuodelta 1955 ja sieltä tullaan aivan näihin päiviin saakka. Antti ja Tommi lupaavatkin, että ohjelmistosta löytyy mieluisaa kuultavaa ihan jokaiselle, ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Antti esittää illassa mm. Eero ja Jussi & The Boysia, Kirkaa ja Kasevaa. Virvellä ohjelmistossa on mm. Jannika B:tä ja Tehosekotinta. Esitettävät kappaleet ovat tuttuja useimmille. Illassa kuullaan myös yksi duetto.

Konsertin tavoitteena onkin luoda mukava ja viihtyisä ilta kaikille. Sen järjestämiseksi on saatu kohdeavustusta kaupungin kulttuuritoimelta ja pääsylipputulot käytetään Nuorisoseuran seuraavaan projektiin, kokoon taitettavien pöytien hankintaan. – Tarvitsemme pöytiä, mutta niiden säilyttäminen ja siirtely on ongelmallista. Tästä syystä taitettavat pöydät ovat seuraavana hankintalistalla.
Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät