6.9 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Levijoella elvytetään iltamaperinnettä

Levijoen nuorisoseura ja näyttelijäryhmä Sketsofreenit, järjestävät iltamat perjantaina 7.11. kello 19 alkaen Levijoen nuorisoseuralla. Silloin on luvassa iloista meininkiä sketsien ja musiikin parissa.

Vuosikymmeniä sitten Levijoen nuorisoseuralla järjestettiin tansseja ja iltamia säännöllisesti ja väkeä niissä kävi aika laajalta alueelta. Viime keväänä järjestimme konsertti-illan ja se onnistui hyvin. Kylän oma näyttelijäkonkari Tarja Kultavuori otti yhteyttä ja tiedusteli, mitä mieltä olisimme Iltamista ja me innostuimme heti asiasta.

MAINOS

Illan aikana tullaan näkemään mm. Jörn Donner, esihistoriallista rakkautta, tylyä tullitarkastusta, improvisaatiota ym. Musiikista illan aikana vastaavat Matti Isopoussu ja Matti Paananen, joita on kuultu ja nähty mm. Karstulan kesäteatterissa.

Tilaisuuden järjestelyistä vastaavat Levijoen nuorisoseura sekä Het-teatteri ry. Levijoen illassa näemme Alajärveläisistä näyttelijöistä Martti Penttilän, Tarja Kultavuoren , Ville ja Paavo Matintuvan sekä Arto Vainionpään ja Severi Ojanperän. Kyyjärveltä mukana on Suvi Kantonen ja Karstulasta Matti Isopoussu, Jukka Paananen ja Hannu Muhonen.

Toivomme runsaasti yleisöä nauttimaan illasta Levijoen nuorisoseuralle. Lipun hinta on 6 euroa aikuisilta ja 2 euroa lapsilta. Tilaisuudessa on puffetti ja arvontaa. Kahvitus alkaa kello 18.30.

Sari Palmu

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät