2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Pirkko Pohjoiskangas onnekkain Mörköarvonnassa

Keskustan kauppiaiden Mörköillan arvonnassa arvottiin sadan euron lahjakortti niiden kesken, jotka tunnistivat oikein kaikki kolme mörköä.

Oikeita vastauksia tuli peräti 280 kappaletta, mikä oli noin 80 prosenttia vastanneista. Möröt olivat numero yksi Maija Yli-Hemminki Kangaskulma MY-H:sta, toinen Saara Kankaanranta Seppälästä ja kolmas Helena Marjomäki OmaSäästöpankista.

MAINOS

Onnetar suosi arvonnassa Pirkko Pohjoiskangasta, joka saa käyttää lahjakortin missä tahansa valitsemassaan Mörköillan liikkeessä, eli joko Aaltomarissa, Kalustepisteessä, SisutusKokonissa, Kangaskulma MY-H:ssa, OmaSP:ssä, Muodin Top-Pisteessä, Info kirjakaupassa, Juvenilissä, Seppälässä tai PohjanAkassa.

Ensitunnelma Pirkolla oli, että lahjakortti tullaan käyttämään jossakin talvitakkeja myyvässä liikkeessä, koska sellaiselle olisi tarvetta.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät