11.6 C
Alajärvi
maanantai 29.5.2023
spot_img

Alajärven Sähkö Oy:n toimitusjohtaja eläkkeelle

Alajärven Sähkö Oy:n pitkäaikainen toimitusjohtaja Tapio Keckman on jäänyt eläkkeelle. Asian valmistelua on toteutettu pitkin syksyä.

Hän ehti toimia tehtävässään lähes 20 vuotta vuodesta 1996 lähtien Tänä aikana sähkö- ja energia-alalla on tapahtunut suuria muutoksia, joihin paikallinen sähköyhtiö on vastannut ja sopeuttanut toimintaansa.

Viimeksi on laadittu sähkön toimitusvarmuuteen tähtäävä sähköverkon kehittämissuunnitelma, jota toteutetaan usean vuoden aikana.

Uuden toimitusjohtajan rekrytointi aloitetaan välittömästi. Toimitusjohtajana toimii toistaiseksi insinööri Erkki Ammesmäki Vimpelistä. Hänellä on runsaasti kokemusta sähkölaitoksen palveluksessa ja sen johdossa sekä yhteiskunnallisista tehtävistä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät