JPK kävi tasaamassa pisteet Karstulassa

JPK kävi tasaamassa pisteet Karstulassa lauantaina III divisioonan lohko 1:n kärkikamppailussa luvuin 6-6.

Ottelun ensimmäinen erä kamppailtiin tasaisissa merkeissä molempien joukkueiden luodessa vaarallisia tilanteita. Ottelun vauhti oli odotetusti kauden kovinta kun lohkon tämän hetken kaksi kärkijoukkuetta olivat vastakkain. Ensimmäisen erän jälkeen tauolle lähdettiin 1-1 tilanteessa.

Toisen erän alku meni tasaisissa merkeissä aina 2-2 tilanteeseen asti. Erän puolivälissä alkoi sitten JPK :n musta hetki. Joukkue teki omalla puolustusalueellaan pahoja virheitä.

Kiekon toimittaminen omalta alueelta oli vaikeaa. Kiva kiitti virheistä ja latoi neljä maalia erän loppuun. Toiselle erätauolle lähdettiin Kivan jo selvässä 6-2 johdossa.

Kolmanteen erään JPK vaihtoi maalivahtia ja maalille luisteli Manu Siirilä. JPK tuli erään ryminällä säilyttäen kovan vauhtinsa läpi erän ja luoden isäntäjoukkueelle jatkuvasti suuria ongelmia.

Kivan jalka alkoi painaa eikä se enää pystynyt vastaamaan JPK:n pitämään vauhtiin. JPK latoi kiekkoa maaliin tasaiseen tahtiin pitkin erää ja vajaa 3 minuuttia ennen pelin loppusummeria tilanne olikin jo 6-6 . JPK:lla oli aivan ottelun lopussa mahdollisuus kääntää peli vielä itselleen, mutta se jäi tolppalaukauksen päähän.

Maalikoosteen Kiva –JPK ottelusta voi käydä katsomassa JPK edustuksen Facebook sivuilta.

Seuraava kotiottelu pelataan 29.11. ja vastaan luistelee IWL Saarijärveltä.

JPK:n tehopelaajat olivat Ismo Sirén 3 (maalia) +1 (maalisyöttö), Markku Ojala 1+2 , Mikael Penninkangas 1+0, Nikita Kachalov 1+0. Syöttöpisteen mieheen saalistivat Mikko Ilomäki, Jere Vainio, Taneli Luoma sekä Mikko Pajala.

Karstulan Kivan maalintekijät ja -syöttäjät olivat: Mika Pekkanen 2 (maalia), Tomi Mäntynen 1+2, Artturi Foudila 1+1, , Mikko Mäkinen 1, Jussi Virtanen 1, Syöttöpisteet keräsivät: Andreas Foudila 2, Tommi Taipale 1, Markus Isoaho 1, Markus Honkonen 1.