0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Valkealammen laduilla hiihdetään taas!

Valkealammella Lehtimäellä on jälleen avattu ensilumen latu. Latu avattiin lauantaina 8. marraskuuta viime talvelta säilötyn lumen turvin ja hiihtäjät löysivät tiensä ladulle nopeasti jo viikonloppuna.

Tulevana lauantaina 15.11. Valkealammella järjestetään hiihtotapahtuma, jolloin nyt käyttöön avattu 1,5 kilometrin valaistu latu on hiihtäjien vapaassa käytössä kello 10-15 välisenä aikana. Paikalla on myös suksiuutuuksien esittely- ja testimahdollisuus Carilainen Sport Oy:n toimesta.

MAINOS

Lehtimäen jyske ja Valkealampi -seura tarjoilevat hiihtäjille makkaraa ja kahvia, joten ruokahuoltokin tulee hoidettua talvisen liikunnan lomassa.

Muuna aikana kausikortti Valkealammen ladulle maksaa 50 euroa ja päivämaksu on seitsemän euroa.


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät