11 C
Alajärvi
keskiviikko 27.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Koulujen lakkautukset etenevät valtuustolle Alajärvellä

Alajärven kaupunginhallitus päätti kokouksessaan esittää kaupunginvaltuustolle sivistyslautakunnan esityksen mukaan Uusikylän koulun lakkauttamista 1.8.2015 alkaen.

Kaupunginhallitus varaa vaikuttamismahdollisuudet asiaan osallisille hallintolain mukaisesti. Suullinen kuulemistilaisuus järjestetään Alajärven koulukeskuksen auditoriossa torstaina 20.11. kello 18.

Levijoen koulun osalta Sari Palmu esitti Kuisma Kujalan kannattamana, että koulua ei sivistyslautakunnan esityksen mukaisesti lakkauteta 1.8.2015 alkaen ja pitäydytään 30 oppilaan oppilasrajassa mukaan lukien esikoululaiset. Äänestyksen esitys hävisi äänin 3-8 ja koulun sulkemista esitetään valtuustolle.

MAINOS

Taimelan koulun uudelleenjärjestelyn osalta Kuisma Kujala esitti Sari Palmun kannattamana, että se poistetaan esityksestä, koska uudelleenjärjestelystä ei todennäköisesti ole saavutettavissa kokonaistaloudellisia säästöjä. Äänestyksessä esitys kaatui luvuin 3-8 ja uudelleenjärjestelyä esitetään valtuustolle.

Ylikylän koulun osalta Maija Yliaho esitti Kuisma Kujalan kannattamana että lakkauttamisesta ei päätetä nyt, vaan asiaa tarkastellaan myöhemmin. Esitys kaatui luvuin 3-8 äänestyksessä ja lakkauttamista 1.8.2017 esitetään valtuustolle.

Luoma-ahon koulun lakkauttamista 1.8.2016 tarkastellaan tarvittaessa keväällä 2015.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät