-6.9 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Kukka- ja Hautauspalvelu Paula-Stiina avaa ovet jouluun!

Lehtimäellä sijaitseva Kukka- ja Hautauspalvelu Paula-Stiina avaa ovensa jouluun huomenna perjantaina 14.11. kello 10-18. Tarjolla on torttukahvit ja tupa täynnä kutsuvaa joulun tunnelmaa!

Paula-Stiinassa joulu onkin niin läsnä, että liikkeeseen astuessa tuntuu kuin olisi saapunut satumaailmaan. Toinen toistaan kauniimmat jouluiset koriste-esineet ja kukka-astelemat kilpailevat keskenään kauneudessaan.

MAINOS

Paula-Stiinan yrittäjä Paula Haapaniemi kertoo, että joulua on valmisteltu jo syksystä lähtien. Lahja- ja sisustustavaroihin on panostettu entistäkin enemmän ja uutuutena ovat itse heinäseipäistä tehdyt jouluvalot niin seinälle kuin vaikkapa allergiaperheen joulukuuseksikin.

Paula valmistui floristiksi pari vuotta sitten, kun hänen oli terveyssyistä lopetettava parturi-kampaajan työt. Niinpä hän on nyt saanut keskittyä täysillä kauneuden luomiseen omilla käsillään, mutta osa tuotteista toki otetaan muualta, sillä kaikkea ei mitenkään ehtisi tehdä itse.

Omaa tuotantoa ovat heinäseiväs -töiden lisäksi mm. kranssit ja kynttiläasetelmat.
Lahja- ja sisustustavaran osuus onkin liikkeessä jatkuvasti lisääntynyt kukkamyynnin rinnalla, koska perinteinen kukkakauppojen toiminta on murroksessa ja nyt tarvitaan sidontataitoa entistä enemmän.

Lehtimäkeläisiä Paula kiittää hyviksi asiakkaiksi ja lisäksi asiakaskuntaa käy naapurikunnistakin. Nyt työn alla on myös verkkokaupan perustaminen, sillä yksilöllisille lahja- ja sisustustavaroille on kysyntää.

Kukka- ja lahjatavaran lisäksi Paula-Stiina toimii edelleen myös täyden palvelun hautaustoimistona niin, että tarvittaessa asiakkaalle tehdään koko paketti huolehtien kaikesta aina pitopalvelua myöten. Asiakkaita pyritään kaikessa palvelemaan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät