0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Superpesis-miehistön ensimmäinen leiriviikonloppu käynnistyi tänään

Tänään iltapäivällä alkoi superpesiksen miesten ensimmäiset harjoitukset uudelle kaudelle. Leiriviikonloppu tulee olemaan erittäin intensiivinen, mutta kakkospelin johtaja Toni Nevantakainen sanoo, että viikonlopun aikana ei juuri pesäpallomailaan kosketa. Viikonlopun päätavoitteena tulee olemaan yhteishengen kasvattaminen ja toisiin paremmin tutustuminen.

Leiriin tulee osallistumaan kaikki pelaajat, vaikka tänään ei kaikki vielä paikalle päässeetkään. Mukana on niin nuoria pelaajia kuin myös ”vanhoja kettuja”, jotka voivat kukin oppia toisiltaan jotain uutta. Kaikki pelaajat majoittuvat Finnlamellin näyttelytalossa, joka myös on yksi tärkeä yhteishenkeä vahvistava tekijä.

MAINOS

Uusia pelaajia ei remmiin ole vielä saatu, mutta pelinjohtajilla silmät ovat jatkuvasti auki. –Sopimuspelaajia on Ankkureilla hyvin, mutta ehkä kokoonpano huutaa vielä yhtä miestä, kertoo ykköspelinjohtaja Matti Iivarinen.

Ankkurien fysiikkavalmentaja Antti Haapakoski ohjasi ensimmäisiä harjoituksia.
Ankkurien fysiikkavalmentaja Antti Haapakoski ohjasi ensimmäisiä harjoituksia.

Huomenaamuna poikien herätyskello soi seitsemältä, jonka jälkeen aloitetaan vaellusretki Pyhävuoren maisemissa. Viikonlopun aikana tullaan tekemään myös erilaisia voimapuolen testejä ja nämä toteutetaan kuntosalilla fysiikkavalmentaja Antti Haapakosken toimesta. Pururataa ja urheiluhallia tullaan käyttämään myös kovasti viikonlopun aikana. Sunnuntaille luvassa on vetisempää touhua, nimittäin suojuoksua!

Eri asioita käsittelevät palaverit ovat myös iso osa viikonloppua. Tänään paikalle on tulossa seuran jaoston talousryhmä kertomaan missä mennään. Myös koko joukkueen yhteiset tavoitteet tulevalle kaudelle tullaan käymään läpi perusteellisesti. Pelaajille järjestetään myös henkilökohtaiset palaverit, jossa käydään läpi palaajan omaa käsitystä tämän hetken tilanteesta ja luodaan pelaajakohtaiset tavoitteet.

Roosa Linnanmäki

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät