Maria Hanhisalo ehdolle eduskuntaan

Mainos[adrotate banner="3"]

Lappajärveläinen kunnallispoliitikko ja VM-Carpet Oy:n toimitusjohtaja Maria Hanhisalo (KD) lähtee eduskuntavaaliehdokkaaksi.

Lappajärven Kristillisdemokraattien paikallisosasto päätti elokuussa esittää
Maria Hanhisaloa kansanedustajaehdokkaaksi. KD:n Etelä-Pohjanmaan piiri nimesi 15.11.neljä ehdokasta 2015 vaaleihin.

MAINOS

Nimetyksi tulivat lappajärveläinen Maria Hanhisalo, vaasalainen Maj-Gret Axell, ähtäriläinen Tanja Ylä-Pöntinen sekä seinäjokelainen Kimmo Rantanen. Keski-Pohjanmaalta ehdokkaaksi on valittu istuva kansanedustaja Peter Östman.

Maria Hanhisalo on ollut kuntapolitiikassa mukana vuodesta 1997. Tehtäviä on ollut kunnanhallituksessa, valtuustossa sekä mm. kehittäjälautakunnassa. Maakunnallista kokemusta on kertynyt muun muassa maakuntavaltuuston varajäsenyydestä sekä Etelä-Pohjanmaan liiton maakunnan kansainvälistymistä ajavista työryhmistä.

Yrittäjien edustajana Maria Hanhisalo on ollut Etelä-Pohjanmaan yrittäjien kansainvälistymisvaliokunnan jäsenenä ja tällä hetkellä ko. valiokunnan puheenjohtajana. Hän oli myös Suomen Yrittäjien kasvuyrittäjävaliokunnanjäsen kaksi vuotta.

Maakunnan Team Finland South Ostrobotnian ensimmäisenä yrittäjäpuheenjohtajana Hanhisalo on toiminut tämän vuoden. Sedu Aikuiskoulutus puolen johtokunnassa Hanhisalo on jäsenenä nyt toista vuotta. Hanhisalolla on kuusi lasta ja kaksi lastenlasta.

Kristillisdemokraattien ajamia tärkeimpiä asioita ovat heikoimmista huolehtiminen, yrittäjyyden kannustaminen sekä julkisen talouden tasapainottaminen kestävillä tavoilla.

MAINOS
Edellinen artikkeliYritysten kehittämispalvelut tarjoavat pk-yrityksille hyviä eväitä eteenpäin
Seuraava artikkeliIltavastaanotto säilyy Alajärven terveyskeskuksessa