-1.6 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Yritysten kehittämispalvelut tarjoavat pk-yrityksille hyviä eväitä eteenpäin

Uudet yritysten kehittämispalvelut vastaavat yritysten tämän päivän kehittämistarpeisiin ja lähtökohtana ovat yritysten hyvin erilaiset tarpeet.

– Tarjoamme nyt, räätälöityä ja laadukasta palvelua kehittämishaluisille ja -kykyisille yrityksille, kehittämispäällikkö Kari Välimäki ELY-keskuksesta kertoo. Palveluita subventoidaan merkittävästi valtion varoin ja ne ovat yrityksille siksi hyvin edullisia.

MAINOS

Kehittämiskartoituksella ja analyysillä alkuun

Yritys voi aloittaa kehittämisen suunnittelun tekemällä netissä Yritys – Suomi – palvelussa sähköisen kehittämiskartoituksen, jonka perusteella saadaan parhaiten selville sopivien kehittämispalvelujen tarve. Tietenkin voi aina ottaa myös suoraan yhteyttä ELY -keskukseen ja palvelutarvetta voidaan tutkia yhdessä.

Mikäli yrityksellä on ensin tarvetta selvittää kehittämisen suuntia ja vaihtoehtoja hieman tarkemmin, voidaan ensin tilata yhden päivän Analyysi, jonka tuloksena yritys saa asiantuntijan kanssa laaditun kehittämissuunnitelman. Sen perusteella on hyvä jatkaa eteenpäin.

Kehittämissuunnitelmien toteuttamiseen yritys voi saada ELY-keskuksen kautta subventoitua konsultointia 15 pv kolmen vuoden aikana. Palvelu räätälöidään jokaiselle yritykselle tarpeen mukaan. Aiheena voi olla kasvu, uudistaminen, tuottavuus ja talous, markkinointi ja asiakkuudet, johtaminen ja henkilöstö tai innovaatioiden kaupallistaminen.

– Palvelut teetetään valituilla, valtakunnallisesti kilpailutetuilla asiantuntijoilla. Palveluihin käytössä on yli 400 oman alansa asiantuntijaa koko maasta. ELY -keskuksessa palvelevat edelleen tutut ihmiset, joihin kannattaa ottaa yhteyttä ennen palvelun hakemista. Hakeminen on helppoa, toteaa Kari Välimäki.

– Toivomme runsasta yritysten osanottoa infotilaisuuksiin, joista yksi on Alajärvellä torstaina 27.11. kello 14-16 Jamin Alajärven toimipisteessä. Samalla kerrotaan muistakin ajankohtaisista yritysten rahoituspalveluista.

Yrityksille on tulossa tarjolle ensi vuoden alussa myös edullisia, laadukkaita avainhenkilöiden koulutuksia kasvun, talouden, tuottavuuden ja markkinoinnin osaamisen lisäämiseen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät