1.5 C
Alajärvi
tiistai 23.4.2024
MAINOS

Soinin Saneerauksesta vuoden yrittäjä

Soinin Saneeraus Oy valittiin Soinin vuoden yrittäjäksi yrittäjien syyskokouksen yhteydessä viime perjantaina.

Soinin Saneeraus Oy on perustettu vuonna 1991. Yrityksen liiketoimintaan kuuluvat kaikki julkisivuihin liittyvät rappaus- ja pinnoitetyöt sekä hiekkapuhallukset.

MAINOS

Soinin Saneerauksen työurakat ovat niin uudis- kuin saneerauskohteissa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee hankkeen alusta loppuun asiantuntevasti ja aikatauluja kunnioittaen.

Yrityksen omistavat toimitusjohtaja Matti Honkola ja toinen osakas Pasi Virtanen. Yritys tekee lämpörappauksia ja parvekeremontit sekä vanhojen rappausten poistamiset ja rappausten uusimiset.

Yritys on hankkinut Soinin teollisuusalueelta hallin noin 20 vuotta sitten kaluston ja tarvikkeiden säilytystä varten. Myös toinen pressuhalli antaa suojaa kalustolle.
Yritys työllistää kesäaikana reilut 10 työntekijää.

Talviaikana tehdään kaluston huoltotöitä ja tarjouslaskelmia. Keskiarvona ympäri vuoden yritys työllistää 8-9 työntekijää.

– Yrityksessämme kesätöissä on ollut suuri joukko soinilaisia nuoria miehiä. Vakinaisista työntekijöistä suurin osa on soinilaisia tai soinilaislähtöisiä. Firman aloitusaikoina oli lama-aikaa vähän niin kuin nytkin. Kilpailu on tiukkaa ja tarjoukset pyydetään aiempaa varhemmin. Yrityksemme menestymisestä täytyy antaa kiitosta myös hyvälle työporukalle, toteavat Honkola ja Virtanen.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät