Lehtimäellä tulossa suuret joulumyyjäiset

31
Mainos[adrotate banner="3"]

Nyt kannattaa varata aikaa kalenterista lauantaille 29.11. Silloin Lehtimäen seurakuntatalolla järjestetään joulumyyjäiset, joissa tullaan näkemään sekä toimintakeskuksen asiakkaiden taidonnäytteitä, kuin myös kappeliseurakunnan käsityöpiiriläisten tuotoksia.

Aikaisempina vuosina kumpainenkin on järjestänyt omat myyjäisensä, mutta nyt päätettiin pistää hynttyyt yhteen.

MAINOS

Toimintakeskuksen ohjaaja Kati Järvenpää sekä diakoni Ulla Anttila toivovat, että väkeä lähtee runsaasti liikkeelle. Päivän tarkoitus on ennen kaikkea nähdä ihmisiä ja viettää mukavaa aikaa yhdessä. Paikalla esiintyvä Rohkiat-bändi on jo harjoitellut joululauluja ja niitä tullaan kuulemaan kello 10 ja 12. Tarjolla on joulupuuroa ja -torttua, kahvia ja leivonnaisia.

Myyjäisissä tullaan näkemään mitä mielenkiintoisempia uusia askartelu –ja käsityöideoita, joista voi tulla inspiroitumaan. Tällä hetkellä suurin hitti toimintakeskuksen tuotteista on ulkotulelle tehty kaunis lyhty, joita on jo kovasti kyselty etukäteen.

Kappeliseurakunnan käsityöpiirissä on hurahdettu muun muassa virkkaamiseen ja myyjäisiin onkin tehty kauniita mattoja ja jopa koruja virkkaamalla.

Naiset muistattavat, että tavaraa on myynnissä rajallinen määrä, joten ajoissa kannattaa lähteä liikkeelle! Myyjäiset alkavat kello yhdeksän ja päättyvät iltapäivällä kolmelta. Tämä on hyvä paikka tehdä joululahjaostoksia ihmiselle, jolla on jo kaikkea! Tuotteet ovat uniikkeja, eikä hinnatkaan päätä huimaa.

Roosa Linnanmäki

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa