-1.3 C
Alajärvi
keskiviikko 29.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Vimpeli pysyy Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueessa

Vimpelin kunnanvaltuusto on juuri hyväksynyt äänin 11-10 kunnanhallituksen esityksen, ettei kunta irtisano Järvi-Pohjanmaan yhteistyötoimintasopimuksia minkään lautakunnan eikä Järvi-Pohjanmaan neuvoston osalta.

Valtuuston istunnossa Seppo Tuomisalo esitti Martti Lassilan kannattamana, että kyseiset sopimukset vapaa-aikalautakunnan sekä teknisen lautakunnan osalta sanottaisiin irti ja päättymään 31.12.2015.

Sopimusten irtisanomista äänestivät Haloo Vimpelin viisihenkinen ryhmä kokonaisuudessaan ja Perussuomalaisten ryhmä Hannu Takalaa sekä Reijo Hongistoa lukuun ottamatta. Lisäksi irtisanomisen kannalla olivat Keskustan Harri Hänninen ja Yrjö Koivukoski.

Juhani Huopana

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät