0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Rohkiat -yhtye viritti yleisön joulutunnelmaan Lehtimäen myyjäisissä!

Lauantaina 29.11. päästiin ihailemaan Lehtimäen Toimintakeskuksen ja Kappeliseurakunnan käsityöpiirin tuotoksia. Väkeä oli paikalla runsain joukoin heti aamusta ja joulupuuro teki kauppansa. Myyjäisiin oli valmistettu monenmoista kotikutoista –ja tekoista kaunista tuotetta.

Ihailua kävijöissä aiheutti erityisesti Toimintakeskuksen taulut, jotka oltiin tehty paperinarua ja valoköynnöstä käyttäen. Myös käsityöpiirin kutomat villasukat ja lapaset olivat haluttua tavaraa. Vaikka ei välttämättä myyjäisistä mitään ostanutkaan, pystyi upeista töistä hakemaan inspiraatiota omiin jouluaskarteluihin.

MAINOS

Toimintakeskuksen yhtye nimeltään Rohkiat esiintyi kaksi kertaa päivän aikana. Joululauluja oli treenattu kovasti ja miltei kymmenen vuoden keikkailukokemus paistoi esiintyjistä. Bändin jäsenien mukaan jännitystä oli ilmassa, mutta se ei katsojille kuitenkaan välittynyt.

Toimintakeskuksen johtaja Hannu Yli-Hynnilä oli erittäin mielissään siitä, että väkeä oli lähtenyt runsaasti liikkeelle. Joulumieli välittyi varmasti niin kaikille myyjäisten järjestäjille kuin kävijöillekin.

Myyjäisistä saatu tuotto meni Toimintakeskuksen ja Kappeliseurakunnan diakonian sekä lähetystyön hyväksi.

Roosa Linnanmäki

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät