-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Punaisen Ristin aineeton lahja ilahduttaa jouluna lähellä ja kaukana

Punaisen Ristin Merkkiteko on lahjavaihtoehto, joka ilahduttaa sen saajaa ja auttaa samalla muita. Merkkiteko on aineeton lahja, joka tukee Punaisen Ristin toimintaa. Merkkiteolla voi tukea joko kotimaan työtä tai lahjoittaa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Merkkiteosta lahjoittaja saa todistuksen sähköpostiin ja halutessaan kortin postitse. Merkkitekojen vaihtoehdot löytyvät osoitteesta punaisenristinkauppa.fi.

MAINOS

Esimerkkejä Merkkiteoista:

Puuroateria 10 e
Kymmenellä eurolla saa 30 kg vehnä- tai maissijauhoa nälänhädästä kärsiville ihmisille. Nälänhädän kohdatessa Punaisen Ristin apu keskittyy ruuan jakelun, puhtaan veden ja perusterveydenhuollon järjestämiseen. Tällä Merkkiteolla voi hankkia puuroaterian kokonaiselle pienelle kylälle.

Äitiyspakkaus 17 e
17 eurolla saa äitiyspakkauksen katastrofin keskellä synnyttävälle äidille. Äitiyspakkauksia jaetaan Punaisen Ristin klinikoilla, mikä kannustaa äitiä lähtemään klinikalle synnyttämään pienentäen samalla merkittävästi lapsi- ja äitikuolleisuutta. Tällä Merkkiteolla annat lapselle turvallisemman alun elämälle.

Tukea nuorille kotimaassa 25 e
Punaisen Ristin turvatalot viidellä paikkakunnalla Suomessa tarjoavat apua 12–19-vuotiaille nuorille, joilla on pieniä tai suurempia huolenaiheita elämässään. Nuorten turvatalojen palvelut ovat nuorille ja perheille ilmaisia. Tällä Merkkiteolla olet mukana tukemassa Nuorten turvatalojen toimintaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät