-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Vimpelin kunnalliset yrittäjäpalkinnot liikunnalle ja hyvinvoinnille

Vimpelissä on jaettu vuodesta 2002 lukien aina Itsenäisyyspäivänä kunnalliset yrittäjäpalkinnot, joiden saajana on 1-3 ansioitunutta yrittäjää.

Tänä vuonna juhlassa palkittiin kaksi kuntalaisten liikkumisesta ja hyvinvoinnista huolehtivaa yritystä, jotka olivat yksi Vimpelin vanhimmista yrityksistä Vimpelin Apteekki sekä yksi nuorimmista, Fitnesspalvelu Karoliina.

MAINOS

Vimpelin kunnanjohtaja Juhani Laasanen ja JPYP:n toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa kertovat, että palkinnon saajista esityksen tekee Vimpelin Yrittäjät. Tänä vuonna teemaksi valittiin kuntalaisten hyvinvointiin ja liikuntaharrastukseen aktiivisesti panostaneet toimijat. Sekä Vimpelin Apteekki että Fitnesspalvelu Karoliina ovat edesauttaneet merkittävästi vimpeliläisten hyvinvointia ja ansaitsevat siksi kunnallisen yrittäjäpalkinnon.

Vimpelin apteekki on perustettu vuonna 1927 ja jo tätä ennen vuodesta 1924 apteekki toimi Lappajärven apteekin haara-apteekkina.

Työntekijöitä yrityksessä on apteekkari Tuija Pokelan lisäksi viisi. Pokela on apteekin kahdeksas apteekkari ja aloittanut tehtävässään 1.3.2010. Tätä ennen hän on toiminut proviisorina Kokkolassa ja Vimpelissä yli 20 vuoden ajan.

Fitnesspalvelu Karoliina on perustettu vuonna 2011 ja alussa yrittäjä Karoliina Hakola pyöritti yritystään osa-aikaisena. Täysipäiväisen yrittäjyyden hän syksyllä 2013 ja viime keväänä yritys vuokrasi omat toimitilat. Niiden myötä vimpeliläisten ja lähiseutujen asukkaiden liikuntainnostus on lähtenyt uuteen nousuun ja monipuoliset kurssivalikoimat vetävät puoleensa salin täydeltä kunnon kohottajia.

Ryhmätuntien lisäksi yritys tarjoaa personal trainer -valmennusta niin liikuntaan kuin ravitsemukseenkin. Fitnesspalvelu Karoliina onkin aktiivinen vimpeliläisten liikuttaja ja oleellinen osa kuntalaisten hyvinvointia.

Lisää palkituista yrityksistä ensi viikon lehdessä torstaina 11.12.!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät