Vimpelissä työstetään uutta näytelmää

Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin Teratteriryhmällä on työn alla uusi näytelmä, jossa mukana on näyttelijöitä Alajärveltä, Lappajärveltä ja Vimpelistä.

Ryhmän harjoitukset ovat sujuneet mallikkaasti. Nyt on lukutauko ja tammikuussa jatketaan harjoituksia niin, että maaliskuussa ollaan esityskunnossa. Lavasteet valmistuvat sinä aikana, kun näyttelijät ovat lukutauolla. Lavastaja Markku Haapakoski ja näytelmän ohjaaja Maritza Parkkinen touhuavat niiden parissa.

Hauskaa on harjoituksissakin. Tässä ”Margareeta ja Anna”.
Hauskaa on harjoituksissakin. Tässä ”Margareeta ja Anna”.

– Myös musiikit sekä osittain valosuunnitelma valmistuvat pikkuhiljaa, sanoo Maritza. – Täysin uutta musiikkia tullaan kuulemaan myös tänä vuonna, joka on vartavasten tehty tähän näytelmään. Leilalla on silmää puvustukseen ja siinä hommaa riittääkin.

MAINOS

– Vimpelin lähetyskirpputori on tukemassa puvustuksen toteutumista. Hauskaa meillä on ollut, tartutetaan se mielellään teihinkin, toivottelee Maritza.

Marita Kärkkäisen kirjoittamassa näytelmässä Itara Leevi Luippo pitää pientä hotellia apunaan Liidia-vaimo ja Salli. Leevi palvoo Cassius-hamsteriaan, Salli haaveilee filmitähden urasta ja Liidia muistelee katkerana nuoruuden rakastettuaan Albertia, joka lähti maailmalle eikä lupauksistaan huolimatta koskaan palannut.

Hiljaisen hotellin arki muuttuu, kun Leevin tekemät mainoskyltit houkuttelevat paikalle asiakkaita. Kommelluksia ja väärinkäsityksiä tapahtuu kun asiakkaita alkaa rynnimään hotelliin. Mielenkiintoisia tapahtumia ja jännittäviä käänteitä luvassa!

”Salli ja Leevi” harjoittelevat vuorosanojaan.
”Salli ja Leevi” harjoittelevat vuorosanojaan.

Näytelmän toteuttamisessa mukana ovat Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto ja Järvi-Pohjanmaan kulttuuripalvelut.

Esitykset näytelmälle ovat tulossa maaliskuussa siten, että ensi-ilta on perjantaina 20.3. kello 19. Esityksiä on kaikkiaan kuusi ja viimeinen niistä on lauantaina 28.3. kello 19.

Rooleissa nähdään Leevi Luippo: Seppo Koivisto, Liidia Luippo: Leila Hakola, Salli: Arja Tikkanen, Anna Pippuri: Pinja Parkkinen, Margariitta Sulonen: Tiina Hakola, Rouva Törö: Ritva Lapinkorpi, Herra Törö: Jouni Leppäaho, Albert: Matti Järvelä, Max: Paavo Matintupa ja Nimismies: Susanna Ahola.

”Max ja Albert” lukuharjoitusten parissa.
”Max ja Albert” lukuharjoitusten parissa.

MAINOS
Edellinen artikkeliTsunamista kymmenen vuotta – elämää katastrofin jälkeen
Seuraava artikkeliAA-01 tytöt saivat uudet peli- ja lämmittelyasut