-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

AA-01 tytöt saivat uudet peli- ja lämmittelyasut

AA-01 tytöt saivat uudet peli- ja lämmittelyasut.

Kuvassa ylärivi vasemmalta valmentaja Ari Saukko, huoltaja Hannele Sillanpää, Janica Maunula, Jessica Maunula. Aleksandra Huhtikangas. Milla Kortesaari. Päävalmentaja Juha ”Jussi” Hulkko. alarivi vas: Jenni Tallbacka, Nea Saukko, Pauliina Kantonen, Sofia Kontteli ja Roosa Väliaho.

MAINOS

Iso kiitos sponsoreille tuestanne!

Sponsorit Alajärvi: S-rauta, Liikennekoulu Piispanen, Pitkäsen Sähköasennus Oy, Kone ja Trukkihuolto T. Kangastupa oy, Raimo Perälä, Liljamon Optiikka, K-Supermarket, Mäkelä Alu, Finnlamelli, Osuuspankki, Järviseudun Siivous ja Pesula Ky.

Sponsorit Ähtäri: Hierontapalvelu Jarkko Körkkö, Qoop.fi ja Mainostuotteet JS Pinta Soinista

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät