12.6 C
Alajärvi
keskiviikko 27.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Uimahallille tulossa toiminnallinen kevätkausi

Alkava kevätkausi on Alajärven Uimahallilla tulvillaan vapaa-aikatoimen tarjontaa.
Aikuisten uimakoulu alkaa Non-stoppina 15.1. torstaisin kello 18-19. Kevätkaudella järjestetään yhteensä kymmenen kertaa.

Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu uimahallin kahvion kassalle 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Yhtenä iltana opetuksessa voi olla maksimissaan kymmenen henkilöä. Oppilas voi tulla mukaan yhden kerran opetukseen tai osallistua joka torstai kevätkauden aikana.

Tunnilla saa yksilöllistä ohjausta jokaisen tarpeet huomioon ottaen, esim. hengitystä veteen, kellumista, liukumista sekä rinta- ja krooliuintia.

MAINOS

Uimaopettajana toimii Saija Ojutkangas. Hinta on uimahallimaksu + 3,50 euroa.
Lasten uimakoulujakin on luvassa. Tulossa on 5–6 vuotiaiden tyttöjen ja poikien ensikertalaisten alkeisryhmä (eivät osaa uida) ja 7-8 vuotiaiden tyttöjen ja poikien jatkoryhmä (vähän osaavat).

Uimakoulut pidetään viikoilla 6-7 keskiviikkona 4.2., perjantaina 6.2., maanantaina 9.2., keskiviikkona 11.2. ja perjantaina 13.2. 5-6 vuotiaat kello 13.30-14.15 ja 7-8 vuotiaat kello 14.30-15.15.

Ilmoittautumiset ryhmiin uimahallin kahvion kassalle alkaa perjantaina 2.1. uimahallin kahvion kassalle. Mukaan otetaan 10 lasta/ryhmä. Uusia ryhmiä tulee kevään aikana myös maalis- ja toukokuulle.

Kurssimaksu on 35 euroa. Kurssimaksu maksetaan uimahallin kahvion kassalle ensimmäisellä kokoontumiskerralla. Hinta sisältää uinninopetuksen, uintimerkin, suoritusvihon ja osallistumistodistuksen sekä vakuutuksen.

Kurssi kestää yhteensä viisi päivää opetustunti 45 minuuttia päivä. Uimakoulussa harjoitellaan mm. kastautumista, liukua, kelluntaa ja uintitekniikkaa. Tavoitteena on varhaistaito/alkeismerkin suoritus. Uimaopetus tapahtuu opetusaltaassa. Uimaopettajana toimii Saija Ojutkangas.

Uimahallilla osallistutaan maaliskuussa myös Ui kesäksi kuntoon -kampanjaan, jossa kerätään kuukauden ajan metrejä ja minuutteja uiden, vesijuosten tai vesijumpaten. Uimahallit kilpailevat leikkimielisesti keskenään erikokoisten hallien sarjoissa (pienet, keskisuuret, suuret hallit). Kolme parasta uimahallia kussakin sarjassa palkitaan. Kampanjassa arvotaan myös henkilökohtaisia tuotepalkintoja.

Ohjattua vesiliikuntaa kevätkaudella on luvassa maanantaisin ajalla 19.1. -13.4. kello 19-19.45, jolloin luvassa on vesijumppaa Karoliina Koiviston ohjauksessa.

Tiistaisin kello 19-19.45 ajalla 20.1. -7.4. on vesijumppaa Emilia Koivusen ja Victoria Bambergin ohjaamana. Keskiviikkoisin vesijumppaa on kello 18-18.45 on ajalla 21.1.-8.4. sekä torstaisin ajalla 22.1.-9.4. vesijumppaa kello 19-19.45 Niko Pynttärin ohjauksessa ja vielä perjantaisin kello 19-19.45 ajalla 23.1.-17.4. Maija Koivulammen ja Julia Jokiniemen vetämänä.

Ilmoittautumiset ryhmiin tehdään uimahallin kassalle 2.1. alkaen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät