Vimpelin Veto 2015 – Valmiina iskemään!

Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin Vedon innokkaat pesisfanit herätettiin hetkeksi talviuniltaan, kun miesten superpesisjoukkue järjesti yleisölle avoimet harjoitukset. Liikuntahallin lehterille oli saapunut mukavasti silmäpareja lauantaiaamun pöpperöistä koiranilmaakin uhmaten.

Kaksituntisissa treeneissä superpesisjoukkueen uusi pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki veti normaalit lajiharjoitukset. Kivimäki kuvaili Vimpeliin tulemisen tuntemuksiaan positiivisiksi; syksy on kulunut tutustumisen merkeissä.

MAINOS

Joukkueen harjoittelussa uusi pelinjohtaja panostaa pelaajien fyysisen kunnon kestävyyteen. Miehistöön on tullut paljon muutoksia ja siksi ulkopelipaikkoja Kivimäki arveli joutuvansa hakemaan kokeilujen kautta. Joukkue pääsee kerran viikossa treenaamaan myös Lapuan Patruunahallissa ja fyysisen kunnon muokkauksessa apuna ovat Kuortaneen Urheiluopiston testipalvelut.

Tulevan kauden voimasuhteita uusi pelinjohtaja piti terävimmän kärjen osalta entisenlaisina; Sotkamo ja Joensuu tulevat olemaan edelleen Vedon vaikeimmat vastustajat. Kivimäki katsoi, että jotkut joukkueet ovat paperilla heikentyneet viime kaudesta. Se saattaa olla kuitenkin joiltakin osin harhaa. Monissa seuroissa tehdään hyvin määrätietoista työtä uusien miehistöjen kanssa ja Kivimäki arveli tämän tarjoavan tervetulleita yllätyksiäkin ensi kaudella.

Kokemusta ja nuorta intoa

Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala esitteli kauden 2015 superpesisjoukkueen pelaajat. Miehistö on sopiva sekoitus kokeneita konkareita sekä innokkaita nuoria tulokkaita ja superpesiksessä debytoivia omia junioreita.

Harjoitusringissä ovat mukana Sami Haapakoski, Mikko Haukkala, Janne Heimonen, Arttu Ruuska, Teemu Isoketo, Mikko Kanala, Janne Mäkelä, Henri Puputti, Mikko Rantalahti, Olli Heikkala, Joonas Suominen, Timo Hanhisalo, Tuomas Virkkala, Juho Ammesmäki sekä yleisöharjoituksista poissaollut Severi Lassila.

Etukenttäpalaaja Tuomo Lönnmarkin tilanne on tässä vaiheessa vielä avoin. Kivimäen mukaan mies on harjoitellut ja olisi iskussa. Sekä Kivimäki että Kujala olivat toiveikkaita, että myös ”Lönni” saadaan vielä mukaan miehistöön.

Superpesisjoukkueen valmennus- ja huoltotiimiin kuuluvat 1. pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki, 2.pelinjohtaja Jussi Haapakoski, valmentaja Kari Kleemola, joukkueenjohtaja Heikki Seppä, huoltajat Mikko Liikala, Jani Nahkala ja Mika Isojoki, lääkärit Marja-Liisa Kivipelto ja Hannu-Jaakko Södervik sekä kuljetuspäällikkö Raimo Koskela.

Hallikausi käyntiin

Veto aloittaa hallikauden lauantaina 24.1 Oulussa harjoitusottelulla Lippoa vastaan. SM-halli alkusarja pelataan erillisinä otteluina: sunnuntaina 8.2 kohdataan Kossu, lauantaina 21.2. Tahko ja sunnuntaina 22.2. KaMa.

Kaikki kolme kamppailua käydään Seinäjoki-areenassa. Halli SM-lopputurnaus pelataan 7-8.3 Kuopiossa, jonne selviytyy alkusarjojen neljä parasta joukkuetta.
Kesän 2015 superpesiskausi alkaa Vedon osalta äitienpäiväsunnuntaina 10.5 klo 13, jolloin Saarikentälle saapuu Vedon vieraaksi Jymy-Jussit Seinäjoelta.

Kausikortteja voi ostaa ViVen toimistosta ja Nelimarkan leipomosta, joka tarjoaa kausikortin ostajalle possukahvit kaupan päälle. Kausikortteja voi tilata myös sähköpostilla veto@japo.fi. Aikuisten kausikortin hinta on 130 euroa, opiskelijoiden ja eläkeläisten kausikortin 85 euroa.

Vedon toimistosta voi varata myös oman tuolin koko kaudeksi Saarikentän katsomosta hintaan 60 euroa. Mahdollista on varata myös koko katsomonosa, tiedustelut tässäkin ViVen toimistosta. Varatut paikat merkitään tarralla tai kyltillä.

Juhani Huopana

veto2
Vedon tulevan kauden superpesismiehistö on sopiva sekoitus kokeneita konkareita ja nuoria intoa uhkuvia tulokkaita.

MAINOS
Edellinen artikkeliPistekirjoitus lisää näkövammaisten itsenäisyyttä
Seuraava artikkeliLoppiainen on omistettu lähetystyölle