1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Jyske kohtasi nälkäisen Kuortaneen KuKu:n

Jyske kohtasi nälkäisen Kuortaneen KuKu:n. Avauserän alussa oli jo selvää, että nyt pitkä joulutauko ei kaikille sovi ja Jyskeen peli ei kulje toivotusti. Vastustaja oli liikkeellä hyvällä jalalla sekä selvästi voitonnälkäisempänä mukana.

Ensimmäisen kaksikymmenminuuttisen joukkueet menevät maalillisesti tasan 1-1, mutta jo toisen erän alussa Jyskeen seisoskelu ja KuKu:n maalivahdin ilmiömäinen toiminta lamautti ja sai pelin ratkeamaan.

MAINOS

Jyskeen aikalisän aikana tilanteessa 1-5 pelin suuntaa ei saatu käännettyä ja herätettyä parin vaihdon ajaksi tiivistetyllä kentällisellä, joten toisen erän päätyttyä luvut olivat selkäpiitä karmivat 1-7.

Viimeisessä erässä ei muutoksia tapahtunut ja Jyske hävisi tauon päättäävän ottelun 1-9.

Nyt on kinkut karistettava pohkeista ja lihapiirakat silmistä, sillä seuraavaksi on vuorossa tupla viikonloppu, lauantaina vieraspeli haasteellisessa ulko -tekojääkentällä Saarijärvellä ILW:tä vastaan ja sunnuntaina 18.1 kello 18:15 kotipeli Alavuden APV:tä vastaan Alavus areenalla.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät