0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Aisaparin hallitus sai uuden puheenjohtajan

Kehittämisyhdistys Aisaparin hallitus piti keskiviikkona järjestäytymiskokouksensa. Puheenjohtajaksi vuodelle 2015 valittiin Marketta Kangas ja varapuheenjohtajaksi Ahti Mäkitarkka.

Hallituksen sihteeriksi valittiin Esa Honkimäki. Yhdistyksen taloutta hoitaa Aisaparin toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää.

MAINOS

Hallituksessa on kaksitoista jäsentä eri puolilta toimialuetta ja heillä kaksitoista varajäsentä. Vuoden ensimmäisessä kokouksessaan hallitus keskusteli muun muassa hankkeiden valintakriteereistä.

Tärkeintä on tietenkin, että hanke on Merkki päällä -strategian mukainen ja hyöty kohdistuu yhdistyksen toiminta-alueelle.

– Hankehaku avautuu toivon mukaan huhtikuuhun mennessä, toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää sanoo.

Koska vielä ei voi hakemuksia tehdä, kannattaa nyt keskittyä hankesuunnitelmien ja kustannusarvioiden tekemiseen. Lisäksi voi täyttää kotisivulta löytyvän hankeaihiolomakkeen tai lähettää vapaamuotoista sähköpostia toiminnanjohtajalle.

Hankehakemukset tullaan tekemään sähköisesti Hyrrä-järjestelmään. Myös paperihaku on edelleen mahdollista. Hallitus kokoontuu käsittelemään hakemuksia kuukausittain.

Aisaparin hallitukseen kuuluvat Marketta Kangas (Kauhava), Ahti Mäkitarkka (Lappajärvi), Johanna Mastomäki (Kauhava), Ari-Pekka Kontiainen (Evijärvi), Heikki Asuinmaa (Kauhava), Jouko Etula (Alajärvi), Jarkko Korkiakangas (Kauhava), Anu Paloniemi (Lapua), Kari Sipilä (Alajärvi), Kati Pajuoja-Karjalainen (Vimpeli), Esa Honkimäki (Lapua) ja Kirsti Kallio (Lapua).
Kokouksiin osallistuvat myöskin varajäsenet Marjukka Latva-Laturi (Alajärvi), Kirsti Alaviitala (Kauhava), Rita Haapasaari (Evijärvi), Paula Mäkelä (Vimpeli), Maisa Pirttinen (Kauhava), Kirsi Syrjämäki (Lapua), Heli Luoma (Lappajärvi), Jouko Vuolle (Lapua), Kirsti Jaatinen (Alajärvi), Harri Sippola (Kauhava), Matti Rinnankoski (Lapua) ja Mari Nevamäki (Kauhava).

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät