-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Alajärven lukio englannin väittelyfinaalissa

Suomen lukioiden englannin väittelyfinaali pidettiin Kouvolassa 24.-25.1. Alajärven lukio oli mukana finaalissa jo kuudetta kertaa ja tänä vuonna joukkuetta edustivat Emmi Keisala, Nooa Kivikangas ja Oskari Lager.

Finaalissa oli 14 joukkuetta eri puolelta Suomea ja taso oli todella kova. Alajärven joukkueen saldo oli kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Viimeinen tappio tuli lopulta finaaliin selvinneelle Tampereen lyseon lukiolle, joten vastus ei todellakaan ollut helpoimmasta päästä.

MAINOS

Joukkueet väittelivät turnauksessa mm. naiskiintiöistä firmoissa, koulutetun työvoiman ottamisesta Suomeen ja miehittämättömien ohjusten käytöstä terroristeja vastaan. Opiskelijamme näyttivät muille ja myös itselleen, että heidän kieli- ja argumentointitaitonsa riittävät aivan huipulle asti.

Kilpailumatka oli varmasti ikimuistoinen opiskelijoille ja mukana olleet englannin lehtorit ja samalla myös joukkueen valmentajat Felix de Silva ja Janne Visto saivat olla todella ylpeitä opiskelijoistaan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät