0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Huomenna ostosreissun yhteydessä voi saada het letin tukkaan!

Hoiskon koulussa on pyritty enemmissä määrin ottamaan huomioon lasten osallisuus koulun arkisiin toimintoihin ja kehitystyöhön. -Alajärven kouluista löytyy yrittelijäitä lapsia ja nuoria! Aikuisen täytyy vain luoda heille mahdollisuuksia ja antaa tukien tilaa. Heitä pitää kannustaa rohkeasti kokeilemaan omia ideoitaan, omaa yrittäjyyttä. Heistä monista kehittyy tämänkin paikkakunnan tulevaisuuden tekijöitä, sanoo Hoiskon alakoulun opettaja Leena Korkia-aho ponnekkaasti.

-Heidän taitojaan myös oppiaineiden ulkopuolisissa asioissa huomioidaan ja kannustetaan. Se nostaa lapsen itsetuntoa ja kouluviihtyvyyttä, vaikka joku muu osa-alue menisi huonommin.

MAINOS

He ovat yhdessä kuudennen luokan kanssa miettineet, miten saada retkirahasto kokoon luokan viimeiselle yhteiselle reissulle. Luokan näppäräsormiset tytöt kehittivät idean nimeltä Eurolla Letti ja sitä koitettiin käytännössä ensimmäisen kerran perjantaina S-marketin aulassa luokan myyjäisten yhteydessä. Idea on herättänyt mielenkiintoa ja yleisön toiveesta Het Letin voi saada myös 12. päivä torstaina kello 12-16 välisenä aikana Maxin kauppakeskuksesta.

Toimittaja haluaa ainakin päästä testaamaan kalanruotolettiä, siihen kun ei omat taidot riitä. Tytöt lupaavat, että jos hiuskuontaloa ei lettiin asti riitä niin he voivat kuitenkin jakauksen suoristaa! Tervetuloa tukemaan Hoiskon koulun kuudesluokkaisten retkikassaa!

Roosa Linnanmäki

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät