13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Lehtimäen Oma Säästöpankin juhlakonsertissa vieraita ympäri Suomen

Lehtimäen kirkko täyttyi kuulijoista ystävänpäivänä, kun Oma Säästöpankki järjesti 20-vuotisjuhlakonsertin, jossa esiintyjänä oli Jesse Kaikuranta. Helena Marjomäki avasi konsertin ja kiitti asiakkaita kuluneista vuosista. Helena muistutti, että juuri asiakkaat ovat olleet isoin tekijä, joka on saanut Säästöpankin menestyksekkäälle tielle.

Iloinen yllätys oli, että konserttiin oli saapunut väkeä kauempaakin. Lehtimäen toimintakeskuksessa oli nimittäin samaan aikaan käynnissä Apua arkeen- kuntoutuskurssi, jonne oli osallistunut useita kymmeniä ihmisiä ympäri Suomea. Kuntoutujista oli oikein mukavaa, että heille aukesi mahdollisuus osallistua juhlakonserttiin.

MAINOS

Hilkka Jokivirta oli edellisenä päivänä saapunut junalla Helsingistä ja kertoi, että tämä oli hänen toinen kertansa kuntoutusjaksolla Lehtimäellä. Nyt hän tosin näki paikan ensimmäistä kertaa talviasussaan. Hilkka piti Lehtimäkeä ja lähiympäristöä hyvin kauniina paikkana. Aiemmalla vierailullaan Hilkka ja muu porukka vierailivat Keskisen Tavaratalossa ja luultavasti aikovat tehdä samanlaisen retken myös tällä kertaa.

Ähtärissä lapsuutensa viettänyt Jesse Kaikuranta kertoi, että tuntui hyvältä olla jälleen Pohjanmaalla. Hän aloitti konsertin laululla nimeltä Tulva. Kirkko hiljeni täydellisesti kuulemaan Jessen puhdasta ja samettista ääntä. Hän lauloi kymmenisen laulua, jonka päätteeksi Helena Marjomäki ja muu Oma Säästöpankin väki lausuivat kiitoksensa ja lahjoittivat artistille sekä hänen säestäjälleen Lehtimäki-aiheiset pyyhkeet muistoksi kirkkokonsertista. Keikan jälkeen Jesse jäi vielä ystävällisesti jutustelemaan fanien kanssa ja jakamaan nimikirjoituksia.

Roosa Linnanmäki

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät