24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Ui kesäksi kuntoon –kampanja haastaa merkitsemään vedessä käytetyt metrit ja minuutit ylös!

Alajärven uimahalli on mukana valtakunnallisessa Ui kesäksi kuntoon-kampanjassa, joka kestää maaliskuun ajan. Kampanjassa kerätään metrejä ja minuutteja uiden, vesijuosten tai vesijumpaten. Mukaan ilmoittautuneita uimahalleja on lähes sata. Uimahallit kilpailevat leikkimielisesti keskenään erikokoisten hallien sarjoissa ja kolme parasta palkitaan. Kampanjassa arvotaan myös henkilökohtaisia tuotepalkintoja.

Kampanjan tavoitteena on tukea uimahallien toimintaa ja lisätä uimahallien näkyvyyttä sekä aktivoida uusia kävijöitä halleihin. Kampanjan aikana uimahalleissa toteutetaan erilaisia tapahtumia, joihin eri kävijät ovat tervetulleita kokeilemaan erilaisia vesiliikuntamuotoja.

MAINOS

Vesijumppa sopii mainiosti kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille. Liikkeet vedessä ovat pehmeitä ja tehokkaita, siksi nivelystävällinen vesijumppa sopii erinomaisesti myös kuntoutujille. Alajärvellä vesijumppaan on mahdollisuus tutustua maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Aikuisten uimakoulu kokoontuu aina torstaisin kello kuusi. Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu uimahallin kahvion kassalle 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Tunnilla saa yksilöllistä ohjausta jokaisen tarpeet huomioon ottaen kuten hengitystä veteen, kellumista, liukumista sekä rinta- ja krooliuintia.

Kysy lisätietoja uimahallin kahviosta 040 6433 145 tai liikuntasihteeri Kirsti Kivelältä 044 2970215.

Alajärven uimahallin aukioloajat ovat:

Ma 10-20.30
Ti-Ke 08-20.30
To 06-20.30
Pe 12-20.30
La-Su 12-18.00

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät