0.8 C
torstai 25.4.2024

Jyske päihitti APV:n selvin luvuin

Lauantain iltapeli Alavuden APV:n ja Lehtimäen Jyskeen välillä päättyi selvin luvuin LeJy:n hyväksi 4-16.

Ensimmäisessä erässä peliä silmäiltiin varmaan vähän liiaksi ja sitä ei käynnistetty oletusarvon mukaisesti. Avauserän jälkeen peli olikin maalilukujen valossa jopa tiukka, erän päättyessä 2-3.

Toisessa erässä APV päästettiin vielä ihoon kiinni 3-3 tasoituksella, mutta sen jälkeen Jyske avasi maalihanat ja erän lopuksi tilanne oli 3-10
Viimeinen erä ei muutoksia tuulen suuntaan tuonut. Siinäkin yksi maali kirjattiin APV:n tilille ja Jyskeelle kuusi maalia pelin päättyessä 4-16.

Pelin high lighteiksi voisi laittaa salamavauhtiset perättäiset maalit, joita tapahtui kolmeen kertaan. Ne varmasti nujersivat myös pienellä kokoonpanolla pelaavaa vastustajaa. Maalivahdeille hankalassa pelissä Lehtimäen Jyskeen Michael Ojala oli kylmissään 16 torjunnalla, kun taas APV:n maalivahdille kirjataan 76 torjuntaa.

Tehoja: Ville Pekkanen 2+8, Ari Mannio 4+4, Sampo Peura 3+3.

Seuraavaksi on vuorossa jännittävä peli aina kovaa vastustajaa Saarijärven ILW:tä vastaan, jossa ratkeaa kulkeeko Jyskeen tie tänäkin vuonna alkuvaikeuksien jälkeen play off -peleihin vai ei.

Peli on 22.2. Alavus Areenalla kello 16, joten nyt kaikki mukaan kannustamaan Jyskettä!