Lappajärveläisten puhelinnumerot uuteen toimialahakemistoon

Mainos[adrotate banner="3"]

Lappajärvellä valmistellaan paikkakunnan puhelinnumerot sisältävää toimialahakemistoa. Veikkojen painijaosto kokoaa muuttuneita puhelinnumeroita kevään aikana. Edellinen vuonna 2012 ilmestynyt hakemisto on jo pahasti vanhentunut.

– Vanhassa luettelossa oli vielä paljon nyt käytöstä poistuneita lankapuhelinnumeroita, jaoston sihteeri Päivi Olli huomauttaa ja toivoo lappajärveläisten olevan itse aktiivisia päivittämään numeronsa. Päivityksen voi tehdä painijaoston jäsenille tai jättämällä lapun pahvilaatikkoon joissakin kaupoissa maaliskuun aikana.

MAINOS

Muuttuneet numerot voi ilmoittaa myös suoraan Päiville (p. 040 564 2595) tai sähköpostilla paivi.olli@outlook.com.

– Yrittäjille toimialahakemisto on mahdollisuus sekä ilmoittamiseen että painin tukemiseen, huomauttaa jaoston puheenjohtaja Jari Erkinheimo. Hän lupaa, että vanhassa hakemistossa olleisiin yrittäjiin tullaan olemaan piakkoin yhteyksissä mainostilan hankkimisessa.

Hakemiston on määrä ilmestyä toukokuussa, jolloin se postitetaan paikkakunnan talouksiin vapaaehtoisen maksun sisältävän pankkisiirtolomakkeen kera. Tuotot jaosto käyttää kilpapainijoiden ja junioritoiminnan tukemiseen.

Työn tärkeyttä kuvaa, että viikoittain Veikkojen painiharjoituksissa on mukana jopa yli 50 lasta ja nuorta Lappajärveltä, Alajärveltä, Evijärveltä ja Vimpelistä.

T.Tyynelä

MAINOS
Edellinen artikkeliJyske päihitti APV:n selvin luvuin
Seuraava artikkeliSauramäelle ja Puumalalle kultaa