Lumeen tallattua yhteisötaidetta Alajärven jäälle

Mainos[adrotate banner="3"]

Etelä-Pohjanmaan aluetaidemuseo, Nelimarkka-museo järjestää yhdessä saksalais-yhdysvaltalaisen ympäristötaiteilijan Sonja Hinrichsenin kanssa kaikille avoimen lumipiirrostapahtuman Alajärven jäällä 28.2.-1.3.

Talvilomaviikon huipennukseksi Alajärven jää muuttuu kankaaksi, jolle on tarkoituksena tuottaa suurikokoisia spiraalikuvioita lumikengillä kävellen. Viikonlopun aikana muodostuvasta teoksesta otetaan lopuksi ilmakuva. Myös Kanadan Discovery Channel tulee paikalle tekemään tapahtumasta jutun suosittuun Daily Planet -ohjelmaan.

MAINOS

Tapahtumaan voi osallistua joko yhtenä päivänä tai molempina, oman aikataulun mukaan. Päivä alkaa kello 10 lyhyen opastuksen merkeissä Alajärven kirkon parkkipaikalta, jonka jälkeen siirrytään jäälle luomaan taideteosta.

Nelimarkka-museossa on avoimet ovet ja pientä tarjoilua koko viikonlopun kello 12-16.

Sonja Hinrichsen on toteuttanut lumipiirroksia eri puolille Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa vuodesta 2009.

MAINOS
Edellinen artikkeliJanne opastaa kuntosaleilla
Seuraava artikkeliVihkisormus symboloi ikuisuutta – Sen oikean valinnassa ei kannata hätäillä