Isännät menestyivät JPK Stars -turnauksessa!

Mainos[adrotate banner="3"]

Lauantaina alkanut JPK Stars -turnaus sujui isäntäjoukkueilta mainiosti. JPK-07 aloitti voittamalla hopeapokaalin ja JPK-06 pokkasi sunnuntaina pronssia.

JPK-07 eteni finaaliin voittamalla alkusarjassa molemmat JYPin ja JYKIn joukkueet, tasapeli pelattiin Hau Huskien kanssa ja ainoa tappio tuli S-kiekkoa vastaan. Alkusarjassa JPK sijoittui kakkoseksi, joten finaalipaikka aukeni jo totuttuun tapaan.

MAINOS

Finaalivastus oli myös tuttuakin tutumpi S-kiekko. Vaikka alkusarjassa S-kiekolle oli hävitty selvästi, finaaliin tuli ihan toisenlainen JPK. Jännittävä finaali eteni tasatahtiin yleisön kannustaessa, mutta lopussa S-kiekko onnistui tekemään tarvittavat maalit ja vei JPK Stars -turnauksen voiton nollaseiska-sarjassa numeroin 2-4.

Turnauksen kolmanneksi sijoittui Hau Huskit. JPK:n valmentajat Jere Rintala ja Sami Seppälä olivat tyytyväisiä turnaukseen kokonaisuutena ja erityisesti finaalin taisteluotteisiin. JPK lähti finaaliin selvästi altavastaajana, mutta pelaajat nostivat tasoaan ja tekivät finaalista kunnon kiekko-ottelun.

– Joukkueen hieno turnausmenestys sai jatkoa myös kotihallissa, iloitsi Rintala. Nollaseiskasarjan maalipörssin kakkonen oli JPK:n Eevertti Kantanen 14 maalilla ja neljäs JPK:n Lauri Rintala 10 maalilla.

JPK Stars-06 pronssimitalistit: Vas. alh. Samuel Langhed, Juuso Mäntyniemi, Oskari Halla-aho, Elias Hautamäki, Oskari Ala-Häivälä. Vas. ylh. Mikko Matintupa, Samuel Särkijärvi, Jesse Kotipelto, Toivo Joensuu, Roosa Nuolikoski. MV. Aatu Mäkelä. Valmentajat vas. Juha Matintupa ja Esa Mäntyniemi.
JPK Stars-06 pronssimitalistit: Vas. alh. Samuel Langhed, Juuso Mäntyniemi, Oskari Halla-aho, Elias Hautamäki, Oskari Ala-Häivälä. Vas. ylh. Mikko Matintupa, Samuel Särkijärvi, Jesse Kotipelto, Toivo Joensuu, Roosa Nuolikoski. MV. Aatu Mäkelä. Valmentajat vas. Juha Matintupa ja Esa Mäntyniemi.

JPK-06 aloitti oman urakkansa sunnuntaina. Alkusarjassa voitot tulivat S-kiekko 2:sta, Hau Huskeista ja Hermes 1:stä. Tasapeliin päädyttiin JYKI 1:n kanssa. Nämä tulokset toivat JPK:lle alkulohkon voiton ja pääsyn neljän parhaan joukkoon.

Välierässä vastassa oli JYKI 2. Tasainen ottelu ratkaistiin lopulta voittomaalikisassa ja siinä JYKI oli vahvempi. Prossiottelussa vastuksena oli S-kiekko 1. Niukka putoaminen finaalista oli ilmeisesti sisuunnuttanut JPK:n, sillä ottelu sujui isäntien komennossa.

Lopussa S-kiekko vielä kiri, mutta turnauksen pronssipokaali ojennettiin JPK:lle numeroin 6-4. Nollakutosten sarjan voitti JYKI 2 ja toiseksi tuli JYKI 1. JPK:n valmentajat Esa Mäntyniemi ja Juha Matintupa kiittelivät joukkuetta hienosta päivästä.

– Eteenpäin on menty joukkue- ja taitotasolla. Välierässä ei kiekko meille pomppinut, mutta pronssipytty on voitettu pytty, tuumi Matintupa tyytyväisenä.
JPK:n nuorisovalmennuspäällikkö Ismo Siren oli kummastakin ikäluokasta ylpeä.

– Molemmat joukkueet näyttivät viikonlopun aikana jo tutuksi tullutta alajärveläistä taistelutahtoa ja periksiantamattomuutta. Valmennus on tehnyt hienoa työtä, samoin kuin talkoolaiset erinomaisesti sujuneiden turnausjärjestelyiden kanssa. Hyvä JPK!

Turnausta tukivat Bauer, JAPO, Kalustepiste Oy, Kesport Alajärvi, Saltex Oy, Suomen jääkiekkoliitto, Öhman Trukit, Atria Oy, Fazer, Halpa-Halli, Luoma-ahon Leipomo Ky, S-market Alajärvi, Ruoka-Vinkki, Oma Säästöpankki, Nordea-pankki.

JPK-07 ja -06 –joukkueita tukevat tällä kaudella: Alajärven Apteekki, Alajärven Lämpö Oy, Alajärven Lääkintävoimistelu Oy, Alajärven Sähkö Oy, Asennuspalvelu R. Isoniemi Oy, EasyKM Oy, Finnlamelli Oy, FitFactory Alajärvi, JR Koneurakointi, Järviseudun Kiinteistöhuolto Ky, Järviseudun Levytyö Oy, Järviseudun Varaosa Oy, Kauneusstudio Ilme, Kesäkytö T & A Ay, Kodinkoneliike Janne Kultalahti Ky, Kuljetusliike VJT – Kangastie Ay, Makropa Oy, Matec Trailer Oy, MKH-Keskus Oy, Oma Säästöpankki Oy, Rakennus Penninkangas Oy, Rakennusliike Ahonen Arto ja Esko Oy, Ravintola Sopupeli Oy, Steelhouse Group Oy, Suomen LVI Suunnittelu Oy, Taksi Tarja Lehtiö, Tiiko Oy, Transport Seppälä Oy, Vapo Oy, Öhman Trukit Oy.

MAINOS
Edellinen artikkeliJanette heitti SM-kultaa
Seuraava artikkeliJyske joutui nöyrtymään viikonlopun peleissä