0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Janette heitti SM-kultaa

Lehtimäen Jyskeen Janette Lepistö heitti lauantaina keihäänheiton Suomen mestaruuden N22 sarjassa keihään SM-kisoissa Tampereella. Janetten voittotulos oli 53,07.

Voittoheitollaan Janette uusi vuoden takaisen mestaruuden. Hopeasijaan jäi eroa reilu nelljä metriä.

MAINOS

Samalla Janette rikkoi nuorten EM-kisarajan ja halliennätys parani 4,14 metriä.

Naisten keihäässä Soinin Sisun Jenna Jaakkola otti pronssia tuloksella 44,26.

18-vuotias Ankkurien Antti Ihamäki juoksi hienosti kuudenneksi miesten SM hallikisojen3000 m:llä Tampereella. Aika oli 8,29.30, joka on nyt Antin ennätys.

Ankkurien ulkoratojen miesten 3000m seuraennätys on 8.20,8. Ennätystä pitää hallussaan Reijo Höykinpuro. Tampereella 3000m:n juoksu eteni vauhdikkaasti maratoonari Henri Mannisen johdolla. Antti juoksi tasaisesti letkan keskivaiheilla ja paransi asemiaan juoksun loppua kohden. Antin valmentajana toimii Mikko Kuivinen.

Minna-Marjatta Liimatainen oli neljäs N22 sarjan SM hallikisojen kuulantyönnössä Turussa tuloksella 13,62m. Minna-Marjatta ei ollut kovin tyytyväinen tulokseensa, vaikka se olikin tämän hallikauden parasta osaamista. M17 sarjan seiväshyppykilpailussa Mikko Paavola jäi valitettavasti ilman tulosta.

Monipuolinen heittäjälahjakkuus Aleksi Yli-Mannila oli puolestaan neljäs P15 sarjan keihäänheiton talvimestaruuskilpailussa Tampereella tuloksella 50,66m.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät