Torstai-lehti käynnistää yhteistyökumppaniensa kanssa kevään suuren liikuntakampanjan!

Mainos[adrotate banner="3"]

Kevätaurinko kurkistelee ja viimeistään nyt on oikea aika ottaa itseään niskasta kiinni ja ryhtyä liikkumaan!

Kaikkia lehtemme lukijoita kannustetaan liikkumaan 1.4.-31.5. välisenä aikana suurella Nyt liikkumaan –kampanjalla, jonka toteuttaa Torstai-lehti yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa. Mukana yhteistyössä ovat mm. Kesport Alajärvi, Paletti Sport Kyyjärveltä ja Fitnesspalvelu Karoliina Vimpelistä!

MAINOS

Uusia yhteistyökumppaneita on vielä tulossa mukaan kampanjaan ja kiinnostuneet voivat myös ottaa asiassa yhteyttä Torstai-lehteen!

Liikuntakampanjan idea on yksinkertainen! Tulet saamaan Torstai-lehden välissä 26.3. liikuntakampanja -vihkosen, johon merkitset pisteesi aina, kun olet päivän aikana liikkunut vähintään joko puoli tuntia rasittavaa liikuntaa tai tunnin kevyttä liikuntaa.

Toukokuun lopussa lasket pisteesi yhteen ja palautat vihkosi joko yhteistyökumppaneillemme tai Torstai-lehden konttoriin ja näin olet mukana huikeiden, liikunnallisten palkintojen arvonnassa! Eniten pistetä keränneet saavat lisäksi mainetta ja kunniaa ja mahdollisesti nimensä lehteenkin!

Pääpalkintona kaikkien osallistujien kesken arvotaan 500 euron lahjakortti, jonka voittaja saa käyttää valitsemassaan yhteistyökumppanimme liikkeessä – tai jakaa sen vaikka useampaan paikkaan!

Tämän lisäksi arvotaan suuri määrä muita hienoja liikunnallisia palkintoja, joten nyt meillä kaikilla on monta hyvää syytä liikkua entistäkin enemmän!

Jokainen liikkumalla keräämäsi piste on yksi arpa – mitä enemmän liikut, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on voittaa!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliHippo-hiihdot suihkittiin Alajärvellä
Seuraava artikkeliValokuitu valtaa Vimpeliä ensi kesänä