1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Lähdetään Puhalluspäiville!

Kevään tehdessä vauhdilla tuloaan, myös Alajärven kauppiaat haluavat siivota nurkkansa tyhjiksi kausipoistoista, jotta olisi tilaa kevään uutuuksille!

Perinteiset Puhalluspäivät Alajärven liikkeissä käynnistyvätkin tänään ja jatkuvat lauantaihin saakka. Nyt jos koskaan kannattaa lähteä liikkeelle vaikkapa vain kiertelemään kauppoja ja katsomaan, mitä edullisia ostoksia olisi tarjolla.

MAINOS

Samalla on hyvä tutustua siihen mittavaan tarjontaan, jota paikkakunnan liikkeet asiakkailleen tarjoavat. Liian usein tahtoo unohtua, että täältä saa miltei mitä tahansa – merta edemmäs ei heti tarvitse lähteä kalaan!

Puhalluspäivien yrityksen tunnistaa kaupungilla liikkuessaan panderolleista, jotka on sijoitettu liikkeiden oviin tai ikkunoihin. Samaan viikonloppuun ajoittuu myös muita kaupan alan tapahtumia, joten kauppareissulle kannattaa nyt todella varata tavallista enemmän aikaa!

Alajärven Kaupan Kehittämisryhmä on muodostanut myös uuden kotisivun www.alajarvenyritykset.fi, jonne kootaan kaikki Alajärven liikkeet ja palvelut. sieltä on helppo käydä etsimässä palveluja kategorioittain ja myöhemmin myös hakukoneella.

Tarkoituksena on helpottaa paikallisten liikkeiden löytämistä internetin kautta ja koota Alajärven yrityspalvelut samalle sivulle.

Sivuilta löytyvät myös tulevat tapahtumat ja niiden ajankohdat, kuten esimerkiksi Mörköilta ja Rokulipäivät. Myös yrityskohtaiset tapahtumat tulevat näkymään sivustolla.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät