1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Tenavatuvan kiinteistössä kosteusvaurio

Myllyvainion päiväkodin etäryhmään Tenavatupaan Sairaalatie kahdeksassa tehtiin helmikuussa mikrobitutkimus. Tuloksista ilmeni, että kiinteistössä on kosteusvaurio.

Tulokset toimitettiin viipymättä terveystarkastajalle, jonka kanssa on neuvoteltu tarvittavista jatkotoimista.

MAINOS

Kiinteistön korjausmahdollisuudet on selvitelty, mutta toiminta on päädytty siirtämään kokonaan toisiin tiloihin. Näin ollen Tenavatuvan etäryhmän toiminta siirretään kokonaisuudessaan Myllyvainion päiväkodin päärakennukseen.

Myllyvainion päiväkodin liikuntasali otetaan ryhmän käyttöön ja päiväkodin muita tiloja käytetään tarpeen mukaan.

Siirto tapahtuu heti tarvittavien muutostöiden valmistuttua, kuitenkin viimeistään heti Pääsiäisen jälkeen 7.4. Tilapäisissä väistötiloissa toimitaan uuden päiväkodin valmistumiseen saakka.

Tenavatuvassa on kaikkiaan 23 lasta ja he kaikki siirtyvät uuteen paikkaan, kuten myös kaikki Tenavatuvassa työskentelevät hoitajat.

Kosteusvaurio löytyi rutiiniluontoisen seurantatutkimuksen yhteydessä, edellinen vastaava tarkastus kohteessa oli tehty vuonna 2011. Tilanteella ei ole mitään tekemistä kaupungin rakennemuutosten kanssa, mutta tässä vaiheessa ei enää ole järkevää lähteä remontoimaan kiinteistöä, joka on jo kaupungilla listattu poistettavaksi.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät