MAINOS

Ankkurien Superpesismiehistö kävi kovaa taistoa Peltsi-palkinnosta

Superpesismiehistön harjoittelukausi alkoi marraskuussa ja tämän jälkeen leiriviikonloppuja on pidetty jo kymmenen kappaletta. Harjoituskausi on lajissa niin pitkä, että on koettu hyväksi ideaksi järjestää pelaajille motivoivaa, kilpailuhenkistä toimintaa osaksi harjoittelua. Niinpä Pekka Peltomäen nimen mukaista Peltsi-palkintoa on kukin pelaaja tavoitellut jo seitsemän vuoden ajan.

Jokaisena leiriviikonloppuna on järjestetty jonkinlainen harjoitusosio, josta on kerätty runkosarjaan pisteitä. Tänä viikonloppuna runkosarja päättyi. Pudotuspelit käytiin lauantai-iltana ja sunnuntaiaamuna. Leikkimieliseksi kilpailua ei voi kutsua. Jokainen antoi kaikkensa ja se näkyi aamupäivällä pidetyssä tiukassa finaalissa, jossa välillä lensivät sekä ärräpäät että pesäpallomailat.

MAINOS
Runkosarjassa kerättyjen pisteiden perusteella näytti vahvasti siltä että Sami Mikkolanaho tulee tänäpäivänä viemään pystin!
Runkosarjassa kerättyjen pisteiden perusteella näytti vahvasti siltä että Sami Mikkolanaho tulee viemään pystin.

-Kilpailu oli tänä vuonna raskaampi ja vaativampi, sillä runkosarja oli pidempi tänä vuonna. Sivusta seuranneena olo on sellainen että jyvät karsiutui akanoista ja oikea mies voitti. Osaamista, kovuutta ja voittamisen taitoa on nähty tänä viikonloppuna paljon. Valmennusjohdolla on hyvä mieli, sanoi ykköspelinjohtaja Matti Iivarinen.

Pekka Peltomäki on entinen koko uransa Alajärven Ankkureita edustanut pesäpalloilija. Hän ja Alajärven Ankkurien uusi puheenjohtaja Antti Joensuu jakoivat palkinnot kolmelle parhaalle. Erot kärkijoukossa eivät olleet suuria. Kolmanneksi sijoittui Kari Kellokoski, toiseksi Jere Saukko ja halutun Peltsi-palkinnon sai tänä vuonna Juha-Matti Jaatinen.

Takana vas. Pekka Peltomäki, Juha-Matti Jaatinen ja Antti Joensuu. Edessä vas. Kari Kellokoski ja Jere Saukko.

Roosa Linnanmäki

MAINOS
Exit mobile version