14 C
Alajärvi
lauantai 30.9.2023
spot_img
MAINOS

Nelimarkka -tarinakisa on ratkennut!

Nelimarkka-museon 50 -vuotisjuhlallisuuksiin liittynyt Eero Nelimarkka -aiheisten tarinoiden kilpa on ratkaistu.

Kaikki määräajassa kisaan osallistuneet vastaukset ovat luonteeltaan lasten tai nuorten ihmisten lämpimiä muistoja kohtaamisesta itseään paljon vanhemman ja suurta arvostusta nauttivan henkilön kanssa.

Tunteikkaat muistelot on luovutettu Nelimarkka-museon arkistoon. Kun kirjoitusten arvottaminen parem-muusjärjestykseen koettiin ylivoimaiseksi tehtäväksi, Nelimarkka-Rahaston hallitus katsoi oikeudenmukai-simmaksi ratkaisuksi jakaa kaksi 250 euron palkintoa arvalla kaikkien vastanneitten kesken.

MAINOS

Voittajat ovat Arja Anneli Ahonen Alajärveltä ja Helena Tunturi-Hihnala Seinäjoelta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät