Nelimarkka -tarinakisa on ratkennut!

Mainos[adrotate banner="3"]

Nelimarkka-museon 50 -vuotisjuhlallisuuksiin liittynyt Eero Nelimarkka -aiheisten tarinoiden kilpa on ratkaistu.

Kaikki määräajassa kisaan osallistuneet vastaukset ovat luonteeltaan lasten tai nuorten ihmisten lämpimiä muistoja kohtaamisesta itseään paljon vanhemman ja suurta arvostusta nauttivan henkilön kanssa.

MAINOS

Tunteikkaat muistelot on luovutettu Nelimarkka-museon arkistoon. Kun kirjoitusten arvottaminen parem-muusjärjestykseen koettiin ylivoimaiseksi tehtäväksi, Nelimarkka-Rahaston hallitus katsoi oikeudenmukai-simmaksi ratkaisuksi jakaa kaksi 250 euron palkintoa arvalla kaikkien vastanneitten kesken.

Voittajat ovat Arja Anneli Ahonen Alajärveltä ja Helena Tunturi-Hihnala Seinäjoelta.

MAINOS
Edellinen artikkeliEP:llä kesänopeusrajoituksiin ennen pääsiäistä
Seuraava artikkeliAnkkurien Superpesismiehistö kävi kovaa taistoa Peltsi-palkinnosta