MAINOS

Nelimarkka-sukuseura esittää toiveuusinnan näytelmästä ”Olenko minä isäni tyttö?”

Oppilaskunnan jäsenet ja koulun yrittäjyystiimi: Antti Joensuu, Kirsi Pesonen, Markku Keski-Mäenpää, Anne Kantola ja Leena Korkia-aho
Oppilaskunnan jäsenet ja koulun yrittäjyystiimi: Antti Joensuu, Kirsi Pesonen, Markku Keski-Mäenpää, Anne Kantola ja Leena Korkia-aho

-Olenko minä isäni tyttö?

Ota huhuista selvää! Kesäkuun 23. päivänä sinulla on siihen mahdollisuus Hoiskon maamiesseuran talolla.

MAINOS

Nelimarkka-sukuseura järjestää toiveuusinnan näytelmästä ”Olenko minä isäni tyttö?”.

Esitys pohjautuu 1800-luvun alussa eläneen ja Alajärven kirkon kappalaisena toimineen Jacob Cuhlbergin ja hänen ainoan henkiin jääneen poikansa Johan Erikin värikkäisiin elämänvaiheisiin.

Kesäillassa soivat myös nuorten esittämät suven sävelet ja kahvi tuoksuu herkkuineen.

Hoiskon koulun oppilas- ja henkilökunta myy arpoja, joilla on mahdollisuus voittaa lippu esitykseen ja Sukujuuret Alajärven rannalla-teoksia. Useampi kuin joka toinen arpa voittaa! Arvan hinta on viisi euroa. Lipun kesänäytelmään voi ostaa koululta myös suoraan kymmenen euron hintaan.

Hankkeen tuotto käytetään kokonaisuudessaan koulun toiminnan kehittämiseen ja viihtyvyyden luontiin, josta oppilaskunta on päättämässä.

Koulun oppilaat ja henkilökunta jalkautuvat piakkoin teille, toreille ja kauppojen kulmille. Vimpelin Hyvinvointimessuillakin tavataan 25.4.2015. Käy tykkäämässä ja jakamassa ”Olenko minä isäni tyttö?” facebook-sivuja!

Professori Eero Nelimarkan sanoin: ”HYVÄT HENGET HUONETTANNE HALLITKOON”

Yrittäjyysterveisin Hoiskon koulun oppilaskunta ja yrittäjyystiimi

Hoiskon koulun yrittäjyyskasvatukseen liittyvää hanketta ovat merkittävästi tukeneet seuraavat yritykset: Mäkelä Alu Oy, Alajärven Osuuspankki, Finnlamelli, OmaSp, Japo, Järviseudun Siivous ja Pesula Ky sekä JS-Pinta.
MAINOS
Exit mobile version