Onnea 1-vuotias Järviseudun Ratsutoimi!

Mainos[adrotate banner="3"]

Pääsiäislauantaina 4.4.2015 juhlittiin Järviseudun Ratsutoimen 1-vuotista toimintaa Alajärven Hoiskon kylässä. Tarjolla oli parin tunnin ajan talutusratsastusta maneesissa, jonne ratsastajia saapuikin vauvasta vaariin.

Tallin yrittäjä Sanna Ormiskangas ja Manteli juhlivat tallin ensimmäistä syntymäpäivää. Kuva: Saija Ylinen
Tallin yrittäjä Sanna Ormiskangas ja Manteli juhlivat tallin ensimmäistä syntymäpäivää. Kuva: Sara Sillanpää

Yrittäjänä toimii Sanna Ormiskangas Soinista. Tallilla on tällä hetkellä 13 eri asukasta ja tälläkin hetkellä tallipaikka löytyy vielä muutamalle vuokralaiselle. Myös tallikissa Seppo toimii hyvin tärkeässä tehtävässä pitäen jyrsijäkannan nollassa.

MAINOS

Osallistujia piisasi koko tapahtuman ajan sopivasti ja talutettavilla hevosilla ja poneilla Bokella, Boriksella, Mantelilla ja Vapperilla ei rapsuttajista ollut pulaa. Mökissä oli myös tarjolla kahvia ja pullaa. Trulliasussa vierailleet palkittiin!

Saija Ylinen on yksi tallin vakiokasvoista. Vielä vuosi sitten hän pelkäsi hevosia, mutta tyttärensä Hilda-Marian hurahdettua hevosiin oli äidin pakko alkaa siedättämään itseään. Nyt kummatkin ovat heppahöperöitä isolla H-kirjaimella. Kummankin palo hevosharrastusta kohtaan on suuri ja tallilla tulee vietettyä lähes kaikki vapaa-aika.  –Kotiin lähdöstä ei välillä meinaa tulla mitään! Taidan olla kasvattamassa suurta ratsastajaa, tuumaa Saija 5-vuotiaasta tyttärestään.

Myös toiselta tallitytöltä, Sara Sillanpäältä ei satele muuta kuin kehuja yrittäjää ja tallin toimintaa kohtaan. –Alajärvelle on kaivattu tällaista säännöllistä ja toimivaa tuntiratsastustoimintaa ja se on otettu hyvin vastaan.

Järviseudun Ratsutoimi järjestää kesällä ratsastusleirejä kaiken tasoisille ratsastajille. Sanna kertoo, että halutessaan voi kerätä oman porukan ja varata sopivan ajankohdan leirille. Myös ratsastustunteja pidetään kesällä normaalisti leirien ohessa.

Tutustu Ratsutoimen uusiin kotisivuihin osoitteessa http://www.jarviseudunratsutoimi.fi/ ja tykkää sivusta myös Facebookissa.

Roosa Linnanmäki

MAINOS
Edellinen artikkeliRakkaudella valmistettua ruokaa Helluntaitemppelillä
Seuraava artikkeliJuhlat käsillä-tapahtuma kokoaa lähialueen kädentaitajat yhteen