-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Garage Gym avaa ovensa kuntoilijoille huomenna torstaina

Soinissa on tarjolla kuntosaliharjoittelijoille uusi harjoittelupaikka. Petri ja Riina Piipponen alkoivat tekemään perheelleen omaa kuntotilaa pihapiiriinsä. Monien yllytyksestä tiloista tulikin sellaiset, että tilojen käyttöä pystytään tarjoamaan kaikille innokkaille kuntoilijoille.

Piipposten tilat sijaitsevat Piipposen vihannestukun ensimmäisissä tiloissa osoitteesta Jaakkolantie 37. Piipposet ovat laittaneet noin 60 neliön tilat asialliseen kuntoon.

MAINOS

– Kuntosalilaitteista suurimman osan hankimme kuntosalilta Joroisilta. Käytössä on Matrix-merkkiset painopakkalaitteet monipuoliseen kuntoiluun. Lämmittelyyn löytyy juoksumatto, crosstrainer ja soutulaite.

– Käsipainoja löytyy puolen kilon painoista jopa 55 kilon käsipainoihin. Tarkoituksena on laajentaa tiloja vielä 55 neliön verran. Nykyisen salin kylkeen tulee wc- ja pukutilat, toteavat Piipposet.

Avoimet ovet torstaina

Garage Gym aloittaa toimintansa virallisesti huomenna torstaina 9.4. Tiloissa vietetään avoimia ovia kello 12-19 välillä.

Tiloihin pääsee tutustumaan ja pientä arvontaakin on luvassa. Tilojen käyttö onnistuu kortinlukijalla ja kortteja saa ostaa Piipposilta pihapiiristä.

Tiloihin ei myydä ainakaan toistaiseksi ryhmävuoroja, vaan tilat ovat kaikkien käytössä kello 5-23 välillä. Smartumin ja Järvi-Pohjanmaan kuntien liikuntasetelit käyvät maksuksi Garage Gymiin.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät