24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Kevätilo-kerääjiä tarvitaan – samalla voit kerätä vaikka luokkaretki –rahaa!

MLL:n perinteinen Kevätilo-keräys järjestetään jälleen 1.4.-15.5. Kevätilo-keräyksessä kukin MLL:n paikallisyhdistys kerää varoja itse tärkeäksi katsomaansa toimintaan.

Alajärvellä kerätään tuttuun tapaan etenkin kesän leikkikenttätoiminnan pyörittämiseen. Keräysvastaava Sointu Langhed kertoo, että leikkikenttätoimintaan on kaupungilta saatu 3000 euron tuki, mutta se ei riitä toiminnan rahoitukseen.
Tästä syystä keräyksen tuotto on hyvin tärkeä asia, jotta lapsille kautta Alajärven saadaan kesäksi mukavaa toimintaa.

MAINOS

Leikkikenttätoimintaa tulee olemaan jälleen kesä- ja heinäkuussa Levijoella, Pynttärissä, Ylikylällä, uutena Myllykankaalla, Kirkonkylällä kahdessa paikassa, Koskenvarrella ja Lehtimäellä. Leikkikenttätoimintaa on neljänä päivänä viikossa, kahdessa paikassa per päivä.

Toimintaan työllistetään vähintään neljä nuorta. Leikkikenttätoiminnan paikat ovat muodostuneet kysynnän ja käytön mukaan, siksi tulevallekin kesälle on muutoksia edelliseen kesään nähden.

Keräystulos jää varsin kattavasti omalle paikkakunnalle, sillä vain 25 prosenttia tuloksesta menee liitolle keräyskuluihin.

Keräykseen voi osallistua lahjoittamalla lippaaseen joita löytyy mm. Halpa-Hallista, S-Marketista, K-Supermarketista Maksista, Paaposta, Ruoka-Vikistä ja Adeliinasta, tai laittamalla haluamansa summan keräystilille.

Tilit ovat Nordea FI97 1596 3000 4004 00, DanskeBank FI42 8000 1600 0440 11, Osuuspankki FI64 5789 5420 0200 05 ja Aktia FI81 4055 3020 1424 02. Jos haluat tukea tiettyä MLL:n yhdistystä tai piiriä, kirjoita viestikenttään kyseisen yhdistyksen tai piirin nimi. Jos haluat tukea MLL:n valtakunnallista työtä, jätä viestikenttä tyhjäksi.

Tule mukaan kerääjäksi!

MLL:n paikallisyhdistykset tarvitsevat runsaasti apujoukkoja keräyksen toteuttamiseksi. Vapaaehtoisia tarvitaan kerääjiksi ja Alajärvelläkin olisi vielä monta viikonloppua vapaana, jolloin vaikkapa koululuokat tai urheiluporukat voisivat tulle mukaan keräämään kevätiloa ja samalla varoja omaan kohteeseensa.

Sointu Langhed kertoo, että esimerkiksi lentopallon D -tytöt keräävät 8.5. Maksin, Halpa-Hallin ja S-Marketin aulassa ja saavat näin 25 prosenttia keräystuotosta omaan leirimatkaansa. Vastaavalla tavalla voivat vaikkapa luokkaretkeä suunnittelevat koululuokat kerätä helposti rahoitusta reissuunsa!

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sointuun mailiosoitteeseen soitu.langhed@luukku.com. Kerääminen on helppoa, sillä MLL toimittaa kaikki keräysmateriaalit ja kerääjien tarvitsee vain olla lippaineen paikalla tunnin tai pari jonain päivänä. Lippaat haetaan pois ja kerääjälle tilitetään heidän osuutensa keräystuloksesta.

Keräysvastaavina Alajärvellä toimivat tänä keväänä Sointu Langhedin kanssa Katja Hirsimäki ja Emmi Hänninen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät