25 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Terveellinen ruokavalio auttaa jaksamaan – Eden salaattibaarista vihreät herkut

Terveellinen elämä perustuu kolmeen tekijään: liikuntaan, lepoon ja oikeaan ruokavalioon.

Silloin, kun liikunnan määrä lisääntyy, myös levon ja oikean ruokavalion merkitys korostuu entisestään. Kun liikut runsaasti, tarvitset kunnon yöunet ja lisäksi oikeanlaista ravintoa, jotta jaksat liikkua!

MAINOS

– Hyvän ja terveellisen ruokavalion perusta on riittävä vihannesten ja hedelmien määrä, kertoo K-Supermarket Alajärven lihaosaston myyjä Sanna Jokela. – Salaatin valmistaminen jokaiselle aterialle voi kuitenkin turhauttaa ja aineksiksi kaupasta lähtee mukaan yleensä vain salaattipussi, tomaattia ja kurkkua. Eli ei niin kovin innostavaa ja vaihtelevaa.

K-Supermarket Alajärvessä on jo pitkään tiedostettu se, että asiakkaat haluavat syödä terveellisesti ja heille halutaankin tarjota vaihtoehtoja terveellisen ja hyvän aterian aikaansaamiseksi. Kun viime vuoden lopulla tarjoutui tilaisuus Eden -salaattibaarin perustamiseen, vastaus oli heti selvä.

– Päätimme lähteä alusta alkaen liikkeelle laajoilla valikoimilla, kertoo myymäläpäällikkö Pentti Joensuu. – Päätöstä ei ole tarvinnut katua, sillä salaattibaarin suosio yllätti heti ensimetreiltä saakka positiivisesti ja sen suosio on jatkuvasti vain kasvanut.

– Salaattibaarin anti kiinnostaa aivan kaikenikäisiä asiakkaita ja miehiä siinä missä naisiakin.

Salaattibaarin tarjonta on sanalla sanoen huikea. Asiakas voi kerätä valitsemansa kokoiseen rasiaan mieluisensa salaatin 35-40 erilaisesta vaihtoehdoista, jotka alkavat keveimmistä vihreistä salaateista ja päätyvät ruokaisiin pastasalaatteihin. Osa salaattibaarin tuotteista on vaihtuvia. Suosikit löytyvät salaattibaarista aina, mutta niiden rinnalle voi valita vaihtuvista valikoimista.

– Salaatin koostaminen salaattibaarista on asiakkaalle helppoa, sillä kaikilla vaihtoehdoilla on sama kilohinta, eli erillisiä kippoja ei tarvita. Salaatteja haetaankin heti tai matkalla syötäväksi siinä kuin töihin tai kotiinkin vietäväksi.

Joensuu muistuttaa, että pasta-aterian salaattibaarista kokoavat voivat lämmittää pastan samassa astiassa, sillä se on mikroaaltouunin kestävä!

Terveellinen ruokavalio ei olekaan salaattibaarin myötä enää kiinni edes viitsimisestä, sillä tämän helpommalla tavalla ei terveellistä ruokaa enää voi hankkia. Salaattibaareja löytyy tällä hetkellä noin 90 kappaletta eri puolilta Suomea.

– Asiakaspalaute on ollut todella positiivista ja tavoitteemme on jatkossakin hoitaa salaattibaari niin hyvin kuin mahdollista ja tuotteet ovat aina taatusti tuoreita. Edellispäiväistä salaattia ei salaattibaarissa ole koskaan, Joensuu lupaa.

Salaattibaarin tulon myötä kasvisten määrä alajärveläisten ruokapöydissä on lisääntynyt. Tämä on varmaa, koska salaattibaarin tulo on selkeästi nostanut vihannespuolen myyntiä. – Moni ostaa salaattibaarista ensimmäisen kerran heräteostoksena, mutta sen jälkeen palataan tarkoituksella.

Salaattibaarista ostaminen on turvallista myös ruoka-aineallergikoille, sillä jokaisen salaatin ainesosat löytyvät kätevästi digitaaliselta kosketusnäytöltä. Jos on epävarma systeemin käytöstä, kannattaa pyytää henkilökunta avuksi.

Nyt liikkumaan -kampanjassa mukana!

K-Supermarket Alajärvi on mukana Torstai-lehden ja muiden yhteistyökumppanien Kesport Alajärven, Paletti Sportin Kyyjärveltä, Fitnesspalvelu Karoliinan Vimpelistä, FitFactoryn Alajärveltä, S-Market Alajärven ja Alajärven kaupungin yhteisessä Nyt liikkumaan -kampanjassa.

Kampanjan osallistumiskortin voit noutaa yhteistyökumppaneilta tai tulostaa sen Torstai-lehden nettisivuilta www.torstai-lehti.fi. Vaikka et olisi vielä alkanut täyttää omaa osallistumiskorttiasi, se kannattaa edelleen, sillä aikaa on toukokuun loppuun saakka!

Kampanjan päätyttyä osallistujien kesken arvotaan palkintoja, joissa palkintona on mm. K-Supermarketilta viisi 20 euron arvoisia lahjakortteja Eden salaattibaariin!

Muut palkinnot ovat Torstai-lehdeltä 500 euron arvoinen lahjakortti, Kesport Alajärveltä viisi 20 euron arvoista lahjakorttia, Alajärven kaupungilta viisi viiden kerran uimahallilippua, Paletti Sport Kyyjärveltä viisi 20 euron arvoista lahjakorttia, Fitnesspalvelu Karoliinalta Vimpelistä yksi pääpanta logolla (arvo 17 euroa), yksi neljän kerran sarjalippu jumppiin (arvo 24 euroa) ja kaksi viiden kerran sarjalippua jumppiin (arvo 30 euroa/lippu), S-Market Alajärveltä kaksi 50 euron arvoista tavarapalkintoa ja FitFactory Alajärveltä yksi 55 euron arvoinen liikuntapassi kaikille ryhmäliikuntatunneille sekä yksi henkilökohtainen kuntosaliohjelma ja kuntosaliohjauskerta (arvo 79 euroa)!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät