24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Vero.fi-sivu ja sähköiset asiointipalvelut kaatuneet

Verohallinto kertoo, että vero.fi sivusto ja verotuksen sähköiset asiointipalvelut, kuten veroilmoitus verkossa -palvelu ovat teknisten ongelmien vuoksi alhaalla. Vika alkoi kello 10.

Vian syy on teknisen palveluntarjoajan laaja-alainen tietoliikennehäiriö. Verohallinto toimii yhteistyössä palveluntarjoajan kanssa tilanteen selvittämiseksi ja tekee kaikkensa ongelman ratkaisemiseksi mahdollisimman pian.

MAINOS

Vika ei koske verotusohjelmia eikä vaikuta verotuksen laskemiseen eikä kansalaisten tietojen turvaamiseen. Tilanteen kulusta tiedotetaan Twitterissä: twitter.com/verouutiset Verohallinto on pahoillaan asiakkaille aiheutuvasta haitasta.

Päivitys:

Verohallinto tiedottaa että käyttökatkos on ohi klo 12.30

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät