3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Järvi-Pohjanmaalla siivotaan – Vimpelistä haaste Alajärvelle ja Soiniin!

Järvi-Pohjanmaalla on vuodesta 2011 toteutettu keväisin siivouskampanja. Kampanjan avulla on saatu ihmisiä liikkeelle ja siistimään omaa lähiympäristöään. Sillä on yllättävän suuri vaikutus meidän jokapäiväiseen hyvinvointiimme minkä näköistä meillä on!

Tänä keväänä Vimpelin kunnan työntekijät haastavat Alajärven ja Soinin kunnanvirastojen työntekijät osallistumaan haasteeseen ja viettämään yhteistä siivouspäivää heräilevän luonnon seurassa ja yhteistä hyvää tehden. Jokakeväisillä siivoustalkoilla on saatu myös säästöjä aikaiseksi.

MAINOS

Noustaan tuolilta ja ulkoillaan yhdessä! Siivouspäivän voitte valita itse. Vimpelin kunnassa siivotaan perjantaina 8.5. kello 12-15.

Kaikki mukaan talkoisiin!

Talkooviikon aikana haastetaan myös kaikki kuntalaiset Alajärvellä, Soinissa ja Vimpelissä siivoamaan ympäristöä roskista ja risukoista. Siivoamme roskakasat ja maanteiden varret viikolla 20, toukokuun 11.-17. välisenä aikana. Siivota voit toki muunakin sinulle sopivana ajanjaksona.

Vuosittain myös alueemme koulut, kyläyhdistykset ja seurat ovat osallistuneet tähän kevätsiivoukseen. Kiitos teille siitä! Jokaisella käsiparilla on merkitystä.

Toimi näin:

1. Ilmoita siivousjoukkueesi oman kuntasi tekniseen toimeen ja valitkaa itsellenne siivouskohde tai pyytäkää kuntaa osoittamaan siistittävä alue.
2. Jätesäkkejä saa hakea maanantaista 11.5. keskiviikkoon 13.5. klo 12 saakka oman kunnan teknisestä toimesta.
3. Siistimisen aikana nautitaan roskien alta paljastuvasta luonnosta.
4. Yhteyshenkilön kanssa sovitaan mihin jätesäkit kerätään.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät