Kuusiokuntien sote-ulkoistuksen haltuunottoryhmä on kokoontunut – palveluiden siirto suunnitellaan työryhmissä

Mainos[adrotate banner="3"]

Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien muodostaman yhteisyrityksen tuottamiksi vuoden 2016 alusta lähtien.

Yhteisyritys tuottaa kuntien sosiaali- ja terveyspalvelut kymmeneksi vuodeksi eteenpäin − sopimukseen sisältyy lisäksi viiden vuoden optio. Palvelutuotanto alkaa Alavudella, Kuortaneella ja Ähtärissä 1.1.2016 sekä Soinissa 1.1.2017.

MAINOS

Kuusiokuntien terveyskuntayhtymän, kuntien ja Pihlajalinnan edustajat tapasivat ja sopivat sote-ulkoistuksen haltuunottosuunnitelman etenemisestä ja vastuualueista. Suunnitteluun osallistuu laajasti Kuusiokuntien sekä Pihlajalinnan sosiaali- ja terveyspalveluiden asiantuntijoita.

Työpari- ja ryhmätyöskentelyllä varmistetaan käytäntöjen siirtyminen nykyisen ja uuden toimintamallin välillä, mahdollisimman sujuva palveluiden siirto, selkeä vastuunjako ja riittävä tiedonkulku eri osapuolten välillä.

Kuntalaisten sote-palvelut jatkuvat normaalisti Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyrityksen perustamiseen saakka. Asiointi tapahtuu normaaliin tapaan kuntien palvelupisteissä. Lisätietoa sote-ulkoistuksen haltuunottoprosessin etenemisestä ja yhteisyrityksen perustamisesta kevään kuluessa.

MAINOS
Edellinen artikkeliHanke- ja yritystukien haku avautuu
Seuraava artikkeliUi kesäksi kuntoon -kampanjassa komeita kilometrejä