13.4 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS

Euroviljelijöille todistukset kouraan Alajärvellä

Menneen talven Euroviljelijä -koulutus on saatu päätökseen Jamilla. Koulutus oli käynnistynyt syyskuun lopulla ja se päättyi huhtikuun loppupuolella. Koulutus on suunnattu sukupolvenvaihdosta suunnitteleville tilan jatkajille ja se on hyväksytty EU-tukiin oikeuttavaksi koulutukseksi.

Lähiopetusta koulutuksesta on 40 päivää, joka on toteutettu perjantaisin ja lauantaisin. Vastuuopettajina ovat toimineet taloushallinnon puolella Jyrki savolainen ja kasvintuotannon puolella Timo Ikola. Euroviljelijä -koulutusta on Jamilla järjestetty jo vuodesta 1999 alkaen.

Koulutuksen käyneet: Ala-Mattinen Sanna, Lehtimäki (Alajärvi), Autio Tuomo, Kortesjärvi (Kauhava), Ekola Maija-Kaisa, Alahärmä (Kauhava), Ekola Tommi, Alahärmä (Kauhava), Hautamäki Anne, Alajärvi, Herrala Mervi, Vimpeli, Huhtakangas Pirjo, Alajärvi, Jokiaho Marita, Lehtimäki (Alajärvi), Kainu Sami, Kyyjärvi, Laitila Miika, Kuortane, Lamminen Keijo, Lappajärvi, Leikkola Jaakko, Lapua, Karhusaari Anita, Lappajärvi, Peltoniemi Antti, Alajärvi, Perälä Oskari, Alajärvi, Pitkäjärvi Rami, Kortesjärvi (Kauhava), Salmen Veli-Marko, Helsinki, Savela Laura, Helsinki, Uusipaikka Esa, Alajärvi ja Yli-Pelkonen Sakari, Kauhava.

MAINOS

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät